InsideFlyer Advent Calendar #3: win een originele Bagtag+Belt2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tijd voor dag 3 van de InsideFlyer Advent Calendar. Vandaag mogen we het derde deurtje openen met een leuke prijs van het innovatieve Bagtag. Je maakt namelijk kans op een Bagtag+Belt, de ideale reisgadget. Lees snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.

Bagtag

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Bagtag. Het Nederlandse bedrijf werkt sinds 2014 aan ‘s werelds eerste digitale bagage tag met airlines als KLM, Lufthansa en China Southern. Het Nederlandse bedrijf werkte eerder al succesvol samen met het exclusieve koffermerk Rimowa voor de integratie van de Bagtag in een koffer.

Op het moment biedt Bagtag drie producten. De Bagtag Fix en de Bagtag Flex. Beide producten kunnen aanvuld worden met de Bagtag belt. Meer over de verschillende producten lees je hier.

Maar wat is de prijs van vandaag? Je maakt vandaag kans een Bagtag+Belt ter waarde van € 69! Dit is een bundel van zowel een originele Bagtag als een riem voor je koffer waar je de Bagtag aan bevestigd.

Kan je niet wachten en wil je nu al een Bagtag aanschaffen? Exclusief voor lezers van InsideFlyer bieden we in samenwerking met Bagtag 15% korting met promo code INSIDEFLYER15.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 3’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent Calendar
InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *