InsideFlyer Advent Calendar #5: Win een Park, Sleep & Fly pakket van Holiday Extras2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 5 december en dat betekent dat het alweer tijd is voor dag 5 van de InsideFlyer Advent Calendar. Maar wat zit er achter deurtje 5? Deze keer met een leuke prijs van Holiday Extras. Je maakt namelijk kans op een Park, Sleep & Fly Pakket. Lees snel verder over de prijs en hoe je mee kunt doen.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf de eerste dag van december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een retourticket naar IJsland met PLAY en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

Holiday Extras

Achter het vijfde deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zit een Park, Sleep & Fly Pakket, dat we in samenwerking met Holiday Extras weggeven. Holiday Extras is een Britse reiswebsite die jou helpt  het meeste uit je reis te halen. Zo kun je er terecht voor het boeken van vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur en reisverzekeringen. Maar ook airport transfers, loungetoegang en zelfs airport fast track.

Vandaag geven we een Park, Sleep & Fly arrangement van HolidayExtras weg, inclusief een overnachting en gratis parkeren voor de duur van je reis op een luchthaven aangeboden door HolidayExtras. Een mooie prijs dus!

Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)
Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 5’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *