Tijdelijk €20 gratis tegoed bij aankoop Air France cadeaukaart1 min leestijd

Air France voert tot januari maar 50% van geplande vluchten uit

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel is er weer een promotie van Air France waarbij je extra tegoed krijgt als je een cadeaukaart aanschaft. Je krijgt nu €20 gratis tegoed bij aankoop van een cadeaukaart van minimaal €150. Deze kun je vervolgens besteden aan vluchten met de Franse luchtvaartmaatschappij, partners zoals KLM of opties aan boord. Er zijn maximaal 5.000 stuks beschikbaar en op=op. De promotie loopt tot 8 december 2021.

Deze cadeaukaart kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je tickets wil boeken waarbij je tot 30 juni 2022 50% extra XP krijgt.

€20 gratis tegoed bij Air France cadeaukaart

Air France heeft al langere tijd een cadeaukaart die je kunt aanschaffen. Je kiest een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen. De cadeaukaart is te koop vanaf €50. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechts onderin kun je de Franse of Engelse taal kiezen. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per e-mail. Als je nu een Air France cadeaukaart koopt van minimaal €150, dan ontvang je een extra tegoed van €20. Voor deze promotie zijn er maximaal 5.000 cadeaukaarten met een extra waarde.

De cadeaukaart kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de vele bestemmingen van Air France. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. Zo kun je deze ook besteden voor vluchten van bijvoorbeeld KLM en Delta. De kaart kun je inwisselen via de website van de luchtvaartmaatschappij. Naast het gebruik voor vluchten kun je dit ook gebruiken voor extra services zoals een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig.

De voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Air France giftcard

Afbeeldingen ©Air France

Reacties

 1. Dennis zegt

  Bij eerdere aanvragen duurde het wel eens heel lang en een paar telefoontjes om de kaart te ontvangen. Het IT systeem achter deze kaarten is extreem buggy. Ook bij het gebruik van de kaarten gaf het wel eens problemen. Ik heb de platinum lijn meer dan eens nodig gehad om de kaarten te kunnen gebruiken.
  Daarnaast als je de reis wilt annuleren is het onmogelijk je geld retour te krijgen. Het is technisch bij KLM niet mogelijk om deze vouchers los te koppelen van het contant betaalde gedeelte van je ticket.

  Bedenk je dus hoeveel die 20 euro korting je waard is. Ik sla deze deals in het vervolg zelf over.

  • Christian zegt

   Gisteren twee kaarten aangeschaft. Ging prima, maar inderdaad wel lange laadtijden bij betaling met creditcard. Vorige keer ging het inwisselen prima bij mij, maar nooit een voucher hoeven vragen als er een giftcard was gebruikt, thanks voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *