InsideFlyer Advent Calendar #6: win twee retourtickets naar IJsland2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Maandag 6 december markeert dag 6 van de InsideFlyer Advent Calendar. Maar wat zit er achter dit deurtje? Deze keer weer een vette prijs van Play. Je maakt namelijk kans op twee retourtickets naar Reykjavik. Lees snel verder over de prijs en hoe je mee kunt doen.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf de eerste dag van december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een Park, Sleep & Fly pakket en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

Play

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Play. Deze nieuwe IJslandse airline verbindt het eiland met diverse Europese steden. Denk bijvoorbeeld Berlijn, Lissabon en Parijs. Echter start binnenkort ook de route naar Amsterdam. De airline vliegt met een vloot van Airbus A320 en A321 toestellen. Laatstgenoemde beschikt over 192 zitplaatsen in Economy. De maatschappij is van plan om de vloot de komende jaren flink uit te breiden. Transavia vliegt overigens ook op IJsland, namelijk met de Boeing 737.

Achter het zesde deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zitten twee retourtickets naar IJsland, die we in samenwerking met Play weggeven. Een mooie prijs dus!

PLAY Iceland
Airbus toestel van Play (Bron: Play)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 6’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *