InsideFlyer Advent Calendar #4: Win € 117 credit van TopCashBack2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tijd voor dag 4 van de InsideFlyer Advent Calendar. Vandaag mogen we dus alweer het vierde deurtje openen van de onze adventskalender. Deze keer met een toffe prijs van TopCashBack. Je maakt namelijk kans op een TopCashBack credit van maar liefst € 117. Lees snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf de eerste dag van december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een retourticket naar IJsland met PLAY en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

TopCashBack

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door TopCashBack. Via deze website kun je bij meer dan 4.000 retailers aankopen doen waarvoor je een percentage cashback krijgt. TopCashBack geeft namelijk de commissie die normaliter wordt verdiend met de verkopen direct terug aan jou als klant. Voor aankopen bij Amazon (via TopCashBack) krijg je bijvoorbeeld tot 8% van het bestede bedrag terug. Bij Accor en Crowne Plaza krijg je 6% cashback.

Je maakt vandaag dus kans een tegoed van TopCashBack ter waarde van € 117! Dit tegoed kun je bijvoorbeeld omzetten in 10.500 Avios van British Airways!

Signup bonus

Kies je er vandaag nog voor om jezelf aan te melden voor TopCashBack dan kun je zelfs € 17,55 signup bonus krijgen via deze link. Je kunt dit bijvoorbeeld weer omzetten in 1.575 Avios van BA.

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 4’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *