De mooiste reis van het jaar | Introductie – Deel 13 min leestijd

mooiste reis

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Morgen is het eindelijk zo ver! Dan vertrek ik op mijn mooiste reis tot nu toe dit jaar, mijn eerste echte vakantie dit jaar… Het wordt een reis om u tegen te zeggen, vandaar dat ik met deze intro wil proberen om jullie een idee te geven van wat er op het programma staat de komende 3 weken.

Het samenstellen van deze mooiste reis van het jaar heeft flink wat tijd en moeite in beslag genomen en in twee eerdere artikelen kon je lezen hoe ik ontzettend veel geld heb kunnen besparen op vluchten door miles te sparen, slim te boeken en award tickets te boeken. Dit liet me toe om relatief goedkoop te reizen, ok het is nog veel geld maar als je ziet wat ik ervoor in de plaats krijg!

Hoe zal mijn mooiste reis verlopen?

Wel morgen stap ik in Antwerpen de trein op richting het Brussel-Zuid station om daar vervolgens op de TGV te stappen en rechtstreeks naar de luchthaven Parijs Charles de Gaulle te treinen. Waarom helemaal naar Parijs, omdat ik mijn award ticket zo heb geboekt dat ik vanaf Parijs richting Bali vlieg.

mooiste reis
Een combinatie van vliegen en genieten van het leven!

In totaal zit ik een week op Bali waar ik mijn verjaardag zal vieren samen met m’n mama en broer in het InterContinental hotel, ik heb met wat geluk suites kunnen regelen voor zowel m’n ma en broer (club duplex suite) en voor mezelf (Balinese suite). Misschien decadent, maar ik heb er, zoals de Belgen zo mooi zeggen, “mijne rekker voor afgedraaid” om dit te kunnen verwezenlijken!

 

mooiste reis
Mijn nederig stulpje in Bali

Een paar dagen nadien vlieg ik alleen verder via Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland richting de Cook Islands waar ik vervolgens nog een week zal verblijven en genieten van de totale afzondering. Het eiland Aitutaki ligt namelijk ergens ver weg van alles in de Zuidelijke Stille Oceaan. De spreekwoordelijke knop gaat dan volledig om!

mooiste reis
Wat heb je nog meer nodig om te relaxen?

De terugreis wordt één grote vliegervaring waar ik als frequent flyer mezelf weer flink ga verwennen. Een normaal persoon zou er een hekel aan hebben om zoveel te vliegen maar mij kan je geen groter plezier doen dan me op het vliegtuig te zetten!

Wat kan je verwachten?

Wat kan je de komende weken verwachten qua reviews van deze verjaardagsreis? Een heleboel! Het zullen voornamelijk reviews worden van de verschillende vluchten, de 2 hotels op Bali en één in Abu Dhabi. Uiteindelijk zal ik de serie artikelen afsluiten met een stuk over Aitutaki als bestemming voor een vakantie.

Hier onder volgt een korte opsomming van wat er op de planning staat:

Zoals je kan lezen zal er flink wat materie zijn om over te schrijven, dit heeft natuurlijk nodig dus het zal een proces van een aantal weken zijn om dit alles verwerkt te krijgen en online te zetten. Maar dan hebben jullie alvast iets om naar uit te kijken.

Voor de eigenlijke reisverhalen kan je terecht op mijn eigen blog waar ik de persoonlijke kant van deze verjaardagsreis zal vertellen, een kijk op mijn reiservaring en wat ik allemaal zal meemaken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *