InsideFlyer Hoodie

34.95

Wissen
Size Guide
Artikelnummer: HOODIE.2022.01 Categorie:

Beschrijving

We hebben nu naast onze InsideFlyer t-shirts ook tijdelijk – en in veel kleuren – deze InsideFlyer hoodie beschikbaar!

Deze hoogwaardige hoodie heeft het InsideFlyer-logo op de voorkant en een comfortabele en ontspannen pasvorm die perfect is voor lange vluchten of tussenstops. Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, is de InsideFlyer hoodie zeker om een basisstuk van je reiskleding te worden. De hoodie heeft ook een voorzak voor het opbergen van kleine items en een capuchon met trekkoord voor extra warmte en comfort.

Of je nu een nieuwe stad verkent of gewoon op het vliegveld rondhangt, deze hoodie is de perfecte manier om je liefde voor reizen op stijlvolle wijze te laten zien. Dus waar wacht je op? Haal vandaag je InsideFlyer hoodie en begin je volgende reis in comfort en stijl.

No paywalls please:
We houden graag onze content gratis beschikbaar voor iedereen en willen via deze weg een manier aanbieden ons te ondersteunen, zonder paywalls. De opbrengsten van de verkoop van onze InsideFlyer kleding helpt ons om onze website te onderhouden. Zelf een leuke trui, terwijl wij meer artikelen kunnen schrijven!

On-demand:
Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt zodra je een bestelling plaatst, daarom duurt het wat langer voordat we het bij je bezorgen. Zo weten we wel zeker dat we niks overproduceren.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Andere suggesties…