1.500 extra Miles & More punten bij Best Western2 min leestijd

Best Western Logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western Rewards is het nu mogelijk om 1.500 extra Miles & More punten te ontvangen voor je verblijf bij een aangesloten hotel. Deze extra punten ontvang je naast de 500 punten die je normaliter ontvangt voor je verblijf.

2.000 Miles & More punten bij Best Western

De promotie is geldig voor verblijven tussen 1 juni en 31 juli 2024. Je kunt daarvoor verblijven bij een van de Best Western hotels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Hongarije, Kroatië, Tsjechië en Slovenië.

Om gebruik te maken van de promotie waarbij je extra Miles & More punten spaart, is het noodzakelijk om je te registreren. Dat kun je doen via deze registratiepagina. Op die pagina vind je ook alle voorwaarden.

De Miles & More punten kun je bijvoorbeeld besteden aan een Mileage Bargain ticket.

Bron: Best Western Amstelveen Rewards

10.000 bonuspunten bij Best Western

Momenteel heeft Best Western ook een promotie waarbij je 10.000 bonuspunten kunt verdienen. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij Best Western Plus Amstelveen.

Tijdens deze promotie kun je maximaal 20.000 bonuspunten verzamelen. Ook voor deze promotie is het noodzakelijk om je te registreren. Deze punten spaar je in het programma van Best Western en kun je bijvoorbeeld besteden aan een gratis overnachting.

Meer informatie over deze promotie en het aanvragen van een status match bij Best Western, kun je hier vinden op InsideFlyer.

Deelnemersniveaus binnen Best Western Rewards (Bron: Best Western)
De verschillende deelnemersniveaus binnen Best Western Rewards (Bron: Best Western)

Afbeeldingen ©BestWesternAmstelveen/BestWestern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *