Verdien 10.000 bonuspunten bij Best Western Rewards2 min leestijd

Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western Rewards heb je nu de mogelijkheid om 10.000 bonuspunten te ontvangen. De promotie loopt tot 2 september 2024. Je kunt bijvoorbeeld in Nederland verblijven bij Best Western Plus Amstelveen.

10.000 bonuspunten bij Best Western Rewards

De 10.000 bonuspunten ontvang je voor iedere drie nachten bij een aangesloten hotel. Tijdens de promotie kun je in totaal maximaal 20.000 bonuspunten verzamelen.

Om in aanmerking te komen voor deze promotie moet je je vooraf registreren. Dit kan door in te loggen in je account en je vervolgens aan te melden voor de promotie. Alleen nachten waarvoor je normaliter ook punten ontvangt, komen in aanmerking voor de bonus. Overnachtingen geboekt met punten, via een (online) travel agent of met een speciale korting komen dus niet in aanmerking.

Er zijn verschillende promoties voor verschillende geografische gebieden. Zo is er een promotie voor Canada, VS en het Caribisch Gebied, maar ook voor Europa of India. Je kunt je apart aanmelden voor elke promotie in je account.

Deelnemersniveaus binnen Best Western Rewards (Bron: Best Western)
De verschillende deelnemersniveaus binnen Best Western Rewards (Bron: Best Western)

Status match aanvragen

Bij Best Western is het ook mogelijk om een status match aan te vragen. Dit kan als je een status hebt bij een andere hotelketen zoals bijvoorbeeld Hilton Honors, World of Hyatt of IHG One Rewards. Best Western geeft je dan een vergelijkbare status in haar programma.

Je kunt maximaal tot het Diamond elite niveau matchen. Je krijgt daarbij diverse voordelen zoals een gratis upgrade als deze beschikbaar is. Registreren voor de ‘Status Match No Catch’ promotie kan via deze pagina. Meer info over de werking van de status match lees je hier.

Bron: Best Western Amstelveen Rewards

Afbeeldingen ©BestWesternAmstelveen/BestWestern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *