China Eastern vaker van Amsterdam naar Shanghai1 min leestijd

china-eastern-airplane-980x600

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Eastern breidt het aantal vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Shanghai uit. Vanaf 1 juli 2024 vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks op deze route.

China Eastern vaker tussen Shanghai en Amsterdam

China Eastern vliegt op dit moment nog vier keer per week tussen Shanghai en Amsterdam. Tussen 1 juli en 14 september 2024 komt de luchtvaartmaatschappij dagelijks naar Nederland. De vluchten worden uitgevoerd volgens deze dienstregeling:

  • MU771 vertrekt om 12.20 uur lokale tijd uit Shanghai (PVG) en komt om 18.30 uur aan in Amsterdam (AMS)
  • MU772 vertrekt om 20.15 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 13.25 uur lokale tijd aan in Shanghai

Op de route wordt een Boeing 777-300ER ingezet. In het toestel staan 40 Business Class stoelen in een 1-2-1 opstelling. Deze stoelen kunnen volledig plat. In de Premium Economy cabine staan 62 stoelen in een 2-4-2 opstelling. In Economy Class staan de stoelen in een 3-4-3 opstelling. Per vlucht kunnen er in totaal 358 passagiers mee.

China blijft een belangrijke markt voor de Europese carriers als KLM (Bron: KLM)

Naast China Eastern is ook KLM actief op deze route. KLM zet een Boeing 777-200ER in op de route. In dit toestel komt binnenkort ook een nieuwe World Business Class en de nieuwe Premium Comfort cabine te staan.

Ook Brussel krijgt een directe verbinding met Shanghai. Vanaf juli gaat de Chinese maatschappij Juneyau Airlines drie keer per week vliegen op de route.

Afbeeldingen ©ChinaEastern/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *