Review – Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite4 min leestijd

Review - Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satelitte

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik door Canada en de Verenigde Staten reisde. Ik bezocht hier zowel het bruisende Vancouver als het prachtige Seattle. Twee steden die zeker een bezoek waard zijn. In de omgeving is de mooie natuur waar je ook heerlijk kunt hiken, skiën of kamperen. In dit artikel blik ik terug op mijn verblijf in de Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite. Ik verbleef hier voorafgaand aan mijn vlucht met Delta naar Parijs.

Locatie van de Delta Sky Club Lounge

De luchthaven van Seattle-Tacoma (SEA) is verdeeld in verschillende terminals. Mijn vlucht naar Parijs vertrok vanaf de South Satellite. Vanuit de hoofdterminal moet je hier met een gratis treinshuttle naar toe. In dit gedeelte van het vliegveld is niet zo heel veel te beleven. Er zijn verschillende winkeltjes en een enkel restaurantje. Verder zijn hier nog enkele lounges van andere maatschappijen aanwezig. De Delta Sky Club Lounge bevindt zich ook hier. Er staan verschillende borden die duidelijk aangegeven welke kant je op moet. Het is dezelfde richting in als de lounge van British Airways. Mocht je nog voldoende tijd hebben alvorens je vlucht vertrekt, dan zou je wellicht nog wat kunnen rondwandelen in een van de andere terminals, deze terminal was namelijk niet het bezoeken waard. De lounge gelukkig juist des te meer.

Duidelijk aangegeven waar je heen moet.

Overzicht

De lounge van Delta in de South Satellite is in verschillende gedeeltes ingedeeld. Zo heb je bij binnenkomst een gedeelte met hoge en lage fauteuils. De hoge variant zorgt voor de nodige privacy en beschikt over een klein beweegbaar tafeltje. Langs het raam zijn lage fauteuils met een groter tafeltje. Ook is er in de Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite een ruimte die je kunt afsluiten voor net wat meer rust of privacy ook hangen hier tv’s. Hier en daar zijn ook hoge krukken met hoge tafels aanwezig.

Review - Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South SatelliteEr is voldoende ruimte op even te genieten van een hapje en een drankje. Leuk aan de lounge is dat je uitkijkt op de verschillende gates en dus ook de verschillende toestellen die hier zijn gestationeerd.

Review - Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite

Rondom de ingang is een bar en buffet geplaatst. Niet enorm groot, maar met een prima keuze aan dranken en maaltijden.

Review - Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite

Dranken en maaltijden

Het buffet beschikt over verschillende grotere en kleinere maaltijden. Afhankelijk van de tijd van de dag zijn hier ook andere gerechten te vinden. Erg lekker zijn de verschillende groentesnacks met dip die je hier kunt pakken. Ook zijn er chips, nootjes en koekjes aanwezig. Voor de grote trek was er een mogelijkheid van een verse salade, pasta of soep. De keuze is beperkt maar je kunt hier een prima bodem leggen voor de start van je reis.

Bij de bar kon je verschillende dranken bestellen. Een groot deel van de dranken is gratis te kiezen, echter zijn er ook exclusievere dranken waar een bijdrage voor wordt gevraagd. Bij de bar staan deze dranken ook op een speciale kaart.

Faciliteiten

De lounge is niet enorm groot maar beschikt naast enkele grotere en kleine maaltijden, verschillende dranken en zitgedeeltes ook nog over enkele andere faciliteiten. Zo is er nog een mogelijkheid om te douchen. De douches zien er netjes en verzorgd uit. Je krijg een set met handdoeken die al voor je klaarliggen in de doucheruimte. Ook krijg je een kleine amenity kit. De douches zijn ruim en toegankelijk door bij de entreebalie de sleutel op te halen.

Doucheruimte

Een andere faciliteit is het goede wifinetwerk dat is uitgerold. Een prima verbinding waar je zelf een film via kunt downloaden. Dat is helaas niet bij elke lounge het geval, dus dat is hier prima op orde.

Artikelenreeks

Tijdens mijn reis naar Vancouver en Seattle ben ik vertrokken vanuit Dublin. Onderweg heb ik gebruik gemaakt van verschillende faciliteiten, maar ook verschillende plekken bezocht. Om jullie een beeld te geven van lounges, hotels en vluchten schrijf ik de volgende artikelen:

Beeldmateriaal: InsideFlyer – MdTurck

Overzicht

Publicatie Datum

23 March 2019

Voordelen

- Lekkere kleine en grote maaltijd,
- Dicht bij de gates,
- Goede wifi,
- Prettige doucheruimte

Nadelen

- Weinig oplaadmogelijkheden,
- Assortiment eten is wat beperkt,
- Hoge fauteuils hebben weinig tafelruimte.

SFEER

SERVICE

RUIMTE

VOORZIENINGEN

ETEN+DRINKEN

Algemene Waardering

Conclusie

Al met al is de Delta Sky Club Lounge SeaTac Airport South Satellite een prima lounge. Helaas is het assortiment aan eten wat beperkt, maar voldoende en goed om je reis te starten. De lounge is vlakbij de verschillende gates, dus je hoeft geen eind te wandelen naar de juiste gates. Jammer vond ik dat er niet overal oplaad mogelijkheden waren.

4 min leestijd">
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *