Privium viert 15e verjaardag

privium

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privium, het programma van Schiphol voor versnelde grenspassage en méér voordelen, bestaat 15 jaar! Dit wordt dan ook goed gevierd, met een week vol festiviteiten en acties van 23 tot en met 30 oktober.

Festiviteiten

In de ClubLounge (sindskort ook op zaterdag open!) zijn verschillende activiteiten gepland. Een groot deel hiervan is culinair. Zo zal er afhankelijk van het tijdstip een barista of cocktailbar aanwezig zijn. Maandag en vrijdag zal David Veenstra, bekend door zijn moleculaire koken, zijn creaties op tafel zetten.  Woensdag staat Joris Bijdendijk, van het Amsterdamse restaurant Rijks, in de lounge om zijn kunsten te laten zien. Zaterdag is er een wijnproeverij en zondag een uitgebreid ontbijt met live cooking.

Verder kun je middels een virtual reality bril een andere wereld betreden. Ook zijn er koptelefoons voor een silent disco en kun je ontspannen met twee luisterboeken.

Privium Clublounge
De ClubLounge

Om je naasten op de hoogte te houden van je reizen kan je door een illustrator een persoonlijke ansichtkaart laten tekenen en versturen. Liever een digitale update? Dan kan je ook een ‘1st class’ selfie maken.

Op de twee zondagen en donderdag kan je zelfs terecht voor kleur- en stijladvies voor je kleding door Mirjam Bach van Kleurkeuze Image Consulting.

Het hele programma is hier (klik) te vinden.

Acties

Privium leden kunnen regelmatig profiteren van acties zoals kortingen of upgrades bij deelnemende maatschappijen. Tijdens de feestweek is dit niet anders. Zo krijgen leden maar liefst 15% korting op vluchten in Economy Class of Business Class met Aeromexico! De Mexicaanse Skyteam maatschappij vliegt sinds eind mei naar Schiphol en is sinds kort ook lid van Privium. De kortingsactie geldt voor boekingen gemaakt vóór 1 januari 2017 met vertrek vanaf Schiphol tot en met 31 maart 2017 en is alleen geldig op vluchten uitgevoerd door Aeromexico. Meer informatie hoe je met korting kunt boeken vind je hier (klik). Wil je weten hoe de 787 Dreamliner er van binnen uit ziet en wat je kunt verwachten? Lees dan ons fotoverslag (klik)!

Aeromexico Business Class
Aeromexico Business Class

Op zoek naar een tas, case of sleeve voor je iPad, laptop of telefoon van het Zweedse merk Thule? Op vertoon van je Privium kaart krijg je tot 1 december 20% korting op het gehele Thule assortiment bij de Capi-Lux winkels op Schiphol, zowel voor als achter de paspoortcontrole.

Het Indiase Jet Airways, dat eerder dit jaar is verhuisd naar Schiphol, gaat binnenkort met een Boeing 777-300ER vliegen naar Amsterdam. Dit betekent ook de introductie van 8 First Class Suites op de route naar Mumbai. Deze klasse biedt onder andere een compleet omsloten stoel met een bed van 210cm en een entertainment scherm van 23 inch. Privium leden die een Premiere (Business Class) ticket boeken en tussen 1 en 30 november naar Mumbai reizen ontvangen een gratis upgrade naar First Class! Meer informatie over het proces van deze actie lees je hier (klik).

Jet Airways First Class
Jet Airways First Class

Parkeren is, naast de versnelde grenspassage en lounge, een van de belangrijkste voordelen voor leden. Op 24 en 25 oktober krijgen leden die hun auto op P1 of P2 Privium parkeren de mogelijkheid hun auto gratis te laten wassen met een milieuvriendelijke dry wash-methode. Dit kan je bij de entree aangeven aan een medewerker.

Op een reservering bij Schiphol Valet of Excellence Parking krijgen Plus leden al €5 korting per dag. Voor boekingen tot 14 november krijg je daarbovenop nog eens 15% korting met promotiecode PRIVVEP15 bij de luxere parkeervarianten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *