Schiphol Introduceert Parking Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn veel loyaltyprogramma’s waar je tijdens een reis punten kan sparen. Met de vluchten, bij hotels en autoverhuurders. Schiphol voegt daar nog een onderdeel van een trip aan toe: parkeren. Het werkt heel simpel; voor elke bestede euro bij Schiphol Parking krijg je één punt. Die punten kun je later weer besteden bij Schiphol Parking voor korting, gratis parkeren of extra diensten. Ook kan je vouchers verzilveren voor de horeca of See Buy Fly op Schiphol.

Parking Rewards
Voorlopig alleen bij valet

Op dit moment kan je alleen bij Valet parking punten sparen. Schiphol bekijkt of dit zich nog kan uitbreiden naar meer parkeerproducten. Ik verwacht zeker dat dit uit gaat breiden naar de duurdere parkeerproducten, zoals Excellence Parking.

Aanmelden

Aanmelden voor Parking Rewards kan via de speciale site (klik). Hier kan je een account aanmaken en een kenteken koppelen. Zo krijg je bij elke keer parkeren je punten bijgeschreven. Antwoorden op veelgestelde vragen over het spaarprogramma vind je hier (klik).

Punten Verzilveren

De verdiende Rewards punten zijn niet heel veel waard. Voorbeelden van besteed-opties zijn:

  • Voucher €10 voor SeeBuyFly, 1000 punten
  • Voucher horeca €12,50, 1250 punten
  • Toegang tot the Privium ClubLounge, 1250 punten
  • 1 dag gratis Valet Parking, 2125 punten
  • €10 korting alle parkeerproducten, 500 punten

Als je bedenkt dat elk punt één besteedde euro is, is het rendement bijzonder laag! Op z’n minst haal je 2 cent rendement uit elke besteedde euro. Om pas bij besteding van twee mille een gratis dag parkeren te krijgen vind ik op z’n minst gezegd niet genereus.

€10 Korting

Als je je voor 1 juli aanstaande aanmeldt voor het programma krijg je al 500 punten cadeau. Deze kun je gelijk besteden voor een voucher van €10 korting voor Schiphol Parking (alle producten, dus ook Smartparking)! Hiervoor hoef je geen enkele aankoop te doen. Dit is natuurlijk erg mooi meegenomen, omdat je hiervoor normaal al €500 moet besteden! Een gezin met meerdere auto’s kan voor elk kenteken een account aanmaken. Maak je gebruik van Schiphol Parking, en dat hoeft niet eens valet te zijn, meld je dan zeker voor 1 juli aan en profiteer van de actie.

Op moment van schrijven ondervindt Schiphol nog wel problemen met het toesturen van de vouchercode voor korting op het parkeren. Heb je je punten verzilverd maar geen email met code gekregen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *