Privium lounge Schiphol nu iedere dag geopend – kortingscode voor lidmaatschap

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Privium Club Lounge is vanaf 3 September alle dagen per week geopend.

Voor degene die nog niet bekend is met het Privium programma van de Schiphol Groep, voor een jaarbedrag van €121 kunnen reizigers lid worden van Privium Basic en zodoende via een versnelde procedure de grenscontrole op Schiphol passeren. Eenmalig wordt  bij aanmelding een irisscan gemaakt en vanaf dat moment kan de reiziger via een speciale rij de reguliere (grens)controle van de reisdocumenten vermijden. Enkel het pasje scannen met daarop de iris gegevens, even in de camera kijken en dat is alles. Afhankelijk van de drukte op Schiphol bij de Marechaussee kan dit zo maar 30 minuten tijdsbesparing opleveren.

Voor een jaarbedrag van €205 kan men ook lid worden van Privium Plus. Hiermee heeft een deelnemer ook recht op toegang tot de Privium Club Lounge op Schiphol. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het Privium Plus lidmaatschap, lees hiervoor een eerder artikel op Insideflyer van Ralph.

Nieuwe openingstijden Club Lounge

Vanaf 3 September 2016 is de Privium Club Lounge 7 dagen per week geopend. Ook op zaterdag kunnen deelnemers nu terecht in de Privium Club Lounge op Schiphol van 06.00 uur tot 20.30 uur. En dat is goed nieuws voor de gebruikers. Wel opmerkelijk is dat de kosten per 1 oktober 2016 voor deelnemers aan het Privium Plus lidmaatschap omhoog gaan naar €215 per jaar. Per saldo komen de extra kosten blijkbaar volledig voor rekening van de (nieuwe) deelnemers.

Privium_1

Proef lidmaatschap

Bent je nog géén lid en wil je eens kennismaken met Privium? Dan kun je deelnemen aan Privium Plus voor een periode van 6 maanden voor €99. Aanmelden kan hier tot 1 oktober 2016 met code: LANDRJAG

Let op: het proeflidmaatschap stopt niet automatisch. Omdat het Privium programma dit jaar 15 jaar bestaat zal er verder een feestelijke week zijn in de Privium Club Lounge van 23 tot 30 oktober 2016. De inhoud van het feestprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Daarnaast is er nog tijdelijk een jubileumaanbieding;

-Privium Plus jaarabonnement nu met €15 korting. Gebruik hiervoor de code: FDPLUS

-Privium proefabonnement nu 4 maanden van €79 voor €64. Gebruik hiervoor de code: FDPROEF

De actie is geldig tot 31 December 2016, aanmelden via deze link.

Wat zijn jullie ervaringen met het Privium programma?

Reacties

 1. tjappie zegt

  heb er goede ervaringen mee. Het eten is vaak prima en gevarieerd. Ik maak er zelfs gebruik van als ik weer terug kom van een reis en ik moet nog eten. Scheelt weer tijd en geld aangezien alles al klaar staat in de Lounge.
  Verder kan je als Plus lid ook vooraan parkeren op P1, P2 en P3 waardoor je niet zover hoeft te lopen naar de parkeergarage.
  Verder vind ik de verbindingsbrug vanaf P2 (2e etage) direct naar de Schengen gates echt SUPER. laatst had ik een vlucht om 09.45 en door file was ik pas om 09.10 in de parkeergarage. Hup door de brug en 5 min later stond ik tussen B&C pier. Rennen naar mijn vliegtuig en nog eens min later stond ik bij de gate….Dit was nooit gelukt als ik geen gebruik kon maken van de speciale brug……

  Nadelen van de privium lounge:
  – geen douches
  – heel klein
  – heel druk
  – maar 1 wc
  – openingstijden niet heel vriendelijk, waarom niet 24/7?
  – redelijk duur (voor het zelfde geld heb je meest uitgebreide Priority Pass wereldwijd)
  – alleen op Schiphol en geen andere lounges

  Voordelen:
  – service
  – eten / drinken zeer gevarieerd
  – verschillende soorten zitplekken
  – Privium parkeren P1, P2 en P3
  – gebruik maken van brug vanaf P2 direct naar B&C pier (scheelt zeker een half uur)
  – korting bij bepaalde winkels op Schiphol

  Ik ben er tevreden over…..alleen de prijs is wat aan de hoge kant !

 2. Erik Hamminga zegt

  Wat mij opvalt en eigenlijk ook irriteert, Privium verliest steeds meer kwaliteit. Ik vlieg minimaal wekelijks, maak weinig gebruik van de lounge (die excellent is!) maar het gaat mij om het gemak om snel door security en duane te komen. De iris scan is top maar zowel binnen EU als daarbuiten zijn de security voor privium samengevoegd met priority. Vaak gaat dat goed maar ik kan niet meer vertrouwen op een snelle security check waardoor ik alsnog rekening moet houden met wachttijden tot soms 15 tot 20 min. Het is niet zo dat Privium zn doel voorbij schiet maar ik ben net zo snel met priority (behalve douane) parkeren levert iets (<5min) tijdswinst en gemak op maar of dat de nu €215 rechtvaardigd, kortingen zijn niet aan de orde…. Ik zou graag de upgrade terug zien van privium! Nu is de prijs met 5% verhoogd en de service met 25% verlaagd

  • Ready2board Ready2board zegt

   Heb je Privium hier al eens op gewezen? Wellicht kunnen ze iets voor je doen (korting, toekomstige aanpassingen etc.)?

   Overigens de Douane heeft niets met Privium te maken, grenscontrole door Marechaussee wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *