WOW Air dagelijks naar Amsterdam

wow air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De IJslandse low-cost maatschappij WOW Air groeit flink op Amsterdam. Het komende winterseizoen zal er dagelijks gevlogen worden tussen Schiphol en Reykjavik. Vorige winterdienstregeling was dat nog maar 2 maal per week. WOW Air zegt hiermee vertrouwen te hebben in Amsterdam. Maar ook naar andere Europese bestemmingen worden vluchtfrequenties verhoogt. Daarnaast komen er nieuwe bestemmingen, zoals Stockholm, Frankfurt en Barcelona, bij. Londen blijft de belangrijkste bestemming voor de airline.

WOW Air is een belangrijke speler in de low cost transatlantische markt. Via IJsland verbindt het veel Europese steden met de VS en Canada. Zo kan je in Reykjavik overstappen naar de nieuwe bestemming New York Newark (EWR). Ook kan je naar Boston of Washington. Deze bestemmingen worden dagelijks aangevlogen. Naar bestemmingen op de westkust, zoals San Francisco en Los Angeles, wordt gemiddeld 4x per week gevlogen.

WOW air

Vliegen met WOW Air

Hoewel de vanaf-prijzen van WOW Air inderdaad aantrekkelijk zijn (New York vanaf €156 enkele reis), komen er een hoop kosten bij als je bijvoorbeeld bagage in wel checken of een stoel wil selecteren. Er is bijna niks inbegrepen bij de maatschappij, dus houd daar rekening mee. Alle toeslagen en kosten zijn hier (klik) te vinden. Een transatlantische vlucht combineren met een bezoek aan IJsland kan ook. Je kan een stopover bijboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *