Nog één KLM A330-200 met oude World Business Class

KLM A330-200

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws zo vlak voor de feestdagen en de bijbehorende vakanties voor passagiers die reizen met KLM in een Airbus A330. Er is nog maar één vliegende A330 over zonder nieuwe World Business Class cabine. Het betreft de PH-AOF, genaamd Federation Square – Melbourne. De andere resterende A330-200, de PH-AOE, lijkt nu in de hangar te staan om uitgerust te worden met de full-flat stoel in World Business Class. Naar verwachting moeten alle KLM A330’s – en zo ook alle longhaul vliegtuigen – in het nieuwe jaar full-flat stoelen hebben. Dit proces heeft wat vertraging opgelopen. De PH-AKD vliegt inmiddels weer waarmee de grotere -300 vloot volledig is uitgerust met de nieuwe Business Class cabine.

Update januari 2019: Update: Modificatie KLM A330’s compleet – hele ICA vloot heeft full-flat WBC!

WBC KLM A330

In KLM’s Flightguide kan je ongeveer een dag van te voren bekijken welke registratie voor je vlucht gepland staat (natuurlijk aan wijzigingen onderhevig). Ook via de Schiphol site is dit vaak een dag van te voren te zien bij de vluchtinformatie. De stoelindeling van de oude en omgebouwde kisten is hetzelfde, dus van de seatmap kan je niks afleiden.

KLM installeert op de A330’s niet alleen nieuwe cabines maar ook inflight internet. Dit is echter nog niet geactiveerd voor gebruik door passagiers door een technisch probleem. Naar verwachting wordt dit begin volgend jaar beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *