Maak kans op een riem van Flyerbelt – InsideFlyer Adventskalender2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Mocht je er niet op tijd bij zijn geweest op dag één, dan niet getreurd! Vandaag geven we opnieuw een riem van Flyerbelt weg. Deze riem is speciaal ontworpen voor de frequente reiziger. Zo is de binnenkant gemaakt van zacht suède en de buitenkant van premium leer. De randen van de riem zijn veelvuldig gepolijst en gelakt zodat deze zo zacht mogelijk zijn (dus geen snijdende riem gedurende een lange vlucht). De gesp is volledig vrij van metalen en is kleur- en splintervast. Deze kun je dus aanhouden wanneer je door de beveiliging gaat.

Win een Flyerbelt ter waarde van €69,90

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de kalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *