Maak 2x kans op een handige travel gadget voor bagage – InsideFlyer “Return to Travel” Giveaways2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als onderdeel van de InsideFlyer ‘Return To Travel’-promotie geven we elke dag een spannende prijs weg om te vieren dat het toerisme langzaamaan weer op gang komt.

Meer: ‘Return to Travel’ Giveaways – InsideFlyer viert de herstart van reizen

Win een electronisch bagagelabel van BAGTAG

Met BAGTAG check je zelf je eigen bagage in, en hoef je dus niet meer in de rij te staan voor een bagagelabel. Dit scheelt niet alleen tijd maar is ook veiliger gezien je het aantal contactpunten op de luchthaven zo sterk vermindert. Momenteel kun je deze al gebruiken bij KLM, Lufthansa, SWISS, Austrian en China Southern.

Hier lees je meer over BAGTAG.

 

Schrijf je in

Om kans te maken op de prijs van vandaag, hoef je alleen maar te registreren via de volgende link op onze promotiepagina.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *