“RETURN TO TRAVEL” giveaways! Win iedere dag spannende nieuwe prijzen1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

InsideFlyer is natuurlijk de ideale bestemming om inspiratie op te doen voor al je reizen. Natuurlijk volg je bij ons ook het laatste nieuws over de luchtvaart én loyalty. Maar we beseffen ons ook dat de afgelopen maanden niet echt in het teken hebben gestaan van reizen. En dat zagen we ook terug in onze bezoekersaantallen. Gelukkig is er weer steeds meer mogelijk en zien je jullie ook in groten getale terug! En dat doet ons goed.

Natuurlijk zijn wij er om al jouw reisplannen en -dromen te vieren én een vliegende (her)start te geven. Daarom organiseren wij de ‘Return to travel’ maand. Een maand vol promoties en giveaways. In dit artikel lees je er alles over.

Win jij één van de prijzen?

In de donkere dagen van de winter en door de pandemie voelde het niet goed om onze traditionele ‘adventskalender’ met dagelijkse weggeefacties voor reizen te gebruiken. Maar nu begint de zon weer te schijnen, en zelfs als je nog niet klaar of in staat bent om te reizen, kun je er in ieder geval over nadenken wat er binnenkort weer mogelijk zal zijn.

Dankzij de vrijgevigheid van onze partners zullen we de komende weken elke dag leuke prijzen weggeven. Van gratis hotelovernachtingen en punten/mijlen tot coole reisgadgets en meer. We hebben een aantal fantastische prijzen voor onze lezers. Ons doel is simpel: we willen helpen het optimisme en avontuur dat reizen (en het plannen van reizen) met zich meebrengt, nieuw leven in te blazen!

Je kunt hier ontdekken wat de prijs van dag 1 is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *