Ga je mee naar Venetië? Win een 2-daagse overnachting in het Hilton Molino! – InsideFlyer Return To Travel Giveaway day 1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb jij ook zo’n zin om weer op reis te gaan? InsideFlyer organiseert speciaal voor onze lezers de ‘Return To Travel’-promotie. Om deze goed te starten beginnen we met het weggeven een aantal exclusieve hotelovernachtingen. Deze keer de kans om te overnachten in een van de tophotels uit het Hilton-portfolio in Europa. Deze prijs geven we weg in samenwerking met onze partner Hilton Honors.

De prijs van vandaag is een verblijf van twee nachten in het Hilton Molino Stucky Venice in een superior kamer met ontbijt.

Hilton Venetië

Het Hilton Molino Stucky in Venetië is een van de meest exclusieve Hilton hotels in Europa. Ooit een korenmolen, nu een iconisch stuk postindustriële architectuur. Het hotel ligt op het eiland Giudecca, op slechts een paar minuten met de privépendelboot van het San Marcoplei

Het hotel biedt onlangs gerenoveerde kamers en suites die een modern design combineren met het historische erfgoed van het gebouw en architectonische details. Een bijzonder hoogtepunt van het hotel is de bar op het dak en het zwembad met een adembenemend uitzicht over Venetië.

Schrijf je in om te winnen

Om kans te maken op de prijs van vandaag, hoeft u zich alleen maar te registreren via de volgende link.

Trouwens: als je de Return to Travel winactie deelt via de getoonde deelknoppen of via je aanbevelingslink op social media kanalen na je deelname, verdrievoudig je je winkansen!

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *