Lufthansa first class lounges weer open1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Lufthansa first class lounges in zowel Frankfurt als München zijn inmiddels weer geopend. Eerder schreven we ook al over het kopen van toegang tot de first class lounge op Frankfurt. Dit is echter helaas niet meer mogelijk.

Lufthansa first class lounges weer open

De Lufthansa first class lounge op Frankfurt opende haar deuren al op 1 juni 2021. Sinds 1 juli kunnen first class passagiers als ook HON Circle leden weer de first class lounge in München bezoeken. Lufthansa geeft aan dat de vraag naar vliegtickets weer ontzettend aan het toenemen is en daarom besloten heeft om beide lounges weer te openen. Het bizarre hieraan is dat Lufthansa op dit moment geen first class aanbiedt op vluchten vanuit München. Het is namelijk wachten tot 2022 wanneer de Duitse maatschappij met 5 Airbus A340-600 toestellen met first class vanaf München zal vliegen. Vanaf 2023 zal Lufthansa deze toestellen dan vervangen door de Airbus A350 met first class.

lufthansa, first class lounge, frankfurt
Sinds 1 juli zijn de Lufthansa first class lounges op zowel Frankfurt als München weer geopend.

Lufthansa sloot beide first class lounges in het voorjaar van 2020 toen het aantal passagiers drastisch afnam door de uitbraak van de pandemie. Nu zijn beide lounges weer geopend, maar het is afwachten voor hoelang. De first class terminal op Frankfurt blijft vooralsnog wel gesloten. Ook kunnen first class passagiers nog niet gebruikmaken van de limousine service. Het first class aanbod van Lufthansa blijft echter erg klein. De maatschappij biedt deze klasse op dit moment namelijk alleen aan op Boeing 747-800 toestellen vanuit Frankfurt naar een aantal bestemmingen in de Verenigde Staten. Zo vliegt Lufthansa sinds kort weer op Chicago, Los Angeles en Miami. In augustus komen daar ook weer New York-JFK, Newark en San Francisco bij.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *