Emirates first class lounge in Dubai weer open

Emirates Boeing 777-300ER (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook Emirates ziet het aantal reizigers weer toenemen en heeft daarom besloten om de first class lounge in Dubai weer te openen. Gisteren schreven we ook al over de first class lounges van Lufthansa die inmiddels weer zijn geopend.

First class lounge in Dubai weer open

Het aantal reizigers en dus ook premium reizigers neemt weer toe. Daarom heeft Emirates besloten om de first class lounge in Dubai weer te openen. Het gaat hier om de first class lounge in concourse B. In juli 2020 opende Emirates ook al de business class lounge. Vanaf dat moment moesten first class passagiers genoegen nemen met die lounge en de faciliteiten aldaar. Vanaf september 2020 bood de maatschappij echter ook een tijdelijke first class lounge faciliteit aan in terminal 3. Sinds kort kunnen deze passagiers gelukkig weer genieten van alle faciliteiten in de first class lounge zoals de spa, champagne, gezichtsbehandelingen en zelfs een service voor het poetsen van schoenen.

Emirates, first class, lounge
De Emirates first class lounge in Dubai is weer geopend (bron: Emirates)

Naast een ruimer zitgedeelte is ook het menu vernieuwd met in totaal 55 soorten gerechten. Doordat reizigers vanuit allerlei tijdzones via Dubai reizen, kun je er de gehele dag ontbijten, lunchen of uitgebreid dineren. Het openen van de first class lounge in concourse B is de laatste fase van een programma waarin de maatschappij het aanbieden van gronddiensten voor premium passagiers opnieuw aan het opstarten is. Zo biedt Emirates ook een gratis chauffeursservice aan in 70 steden wereldwijd waaronder Dubai, Cairo, New York JFK, Manchester, Boston, Milaan en Los Angeles.

Bron- en beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *