Hyatt Suites upgrades nu online met punten te boeken

Hyatt Centric Miami Brickell

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf nu is het mogelijk om suite upgrades bij Hyatt met punten direct online te boeken. Eerder schreven we ook al over het verlagen van de elitestatusvereisten bij World Of Hyatt voor 2021.

Suite upgrades nu online met punten te boeken

World Of Hyatt leden hebben al een tijdje de mogelijkheid om suite upgrades te boeken met punten. Een standard suite kost 60% meer punten terwijl je voor een premium suite 100% meer punten kwijt bent. Ook hebben zij de mogelijkheid om een al bestaande boeking te upgraden met punten. Voor een standaard suite upgrade ben je dan 6.000 punten kwijt en voor een premium suite is dit 9.000 punten. Voorheen was het alleen mogelijk om een upgrade met punten te betalen door direct met het hotel contact op te nemen. Dit is gelukkig nu direct op de website mogelijk waardoor je dus niet meer met het hotel hoeft te bellen.

World of Hyatt Andaz
Een upgrade met punten bij World Of Hyatt kan in een aantal gevallen interessant zijn.

Ga op de website van World Of Hyatt simpelweg naar het hotel dat je al geboekt hebt en kies vervolgens voor ‘upgrade with points’. Dan zie je een lijst met mogelijkheden om je punten in te zetten. Helemaal rechts zie je dan ook de optie ‘p Suite Pts Upgr’ met de keuze tussen 6.000 punten voor een standard suite upgrade en 9.000 punten voor een premium suite upgrade. Suite upgrades met punten boeken is zeker interessant als je nog geen Globalist lid bent. Je bent dan immers minder snel verzekerd van upgrades. Bij een aantal hotels kan het dan interessant zijn om punten in te zetten aangezien je dan in verhouding veel minder kwijt bent dan als je deze upgrade met cash zou betalen. Hyatt maakt het nu alleen maar gemakkelijker nu dit direct mogelijk is op de website.

Bron- en beeldmateriaal: Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *