Verdien 3x Miles met ALL Accor en Turkish Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Regelmatig werkt ALL Accor, het loyaliteitsprogramma van Accor, samen met partners uit de reisindustrie. Zo kun je tegenwoordig zowel Rewards Points als Miles verdienen op in aanmerking komende vluchten met Air France en KLM via Flying Blue. Deze keer zoekt ALL Accor de samenwerking met Miles&Smiles van Turkish Airlines. Je krijgt namelijk tijdelijk 3x Miles bij Miles&Smiles op je boekingen bij Accor.

ALL Accor

ALL Accor, volluit All Live Limitless Accor, werkt met diverse partners uit de reisbranche. Flying Blue noemden we al, maar er zijn nog een groot aantal andere airlines die meedoen. Bijvoorbeeld Qatar Airways, Royal Air Maroc, Finnair en Hainan Airlines. Vaak gaat het overigens om het inwisselen van Miles voor Accor Rewards Points. Deze Rewards Points kun je dan weer gebruiken voor (korting op) overnachtingen of upgrades. Zo kun je bij bijvoorbeeld Qatar Airways 4.500 QMiles omzetten in 1.000 Reward-punten, met een waarde van € 20.

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)
Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Turkish Airlines

ALL Accor biedt nu in samenwerking met Turkish Airlines de mogelijkheid om 3x Miles te verdienen bij Miles&Smiles. Alle Miles die je via ALL Accor kunt verdienen op boekingen van hotelovernachtingen worden dus verdriedubbeld. Hiervoor dien je jezelf wel te registreren met je Accor account. Let op deze actie als voorwaarde heeft dat je verdiende punten op nieuwe boekingen automatisch om laat zetten naar Miles&Smiles. Alle boekingen na registratie, maar voor 15 augustus, komen in aanmerking. Indien je gedeeltelijk met Accor punten betaalt is deze promotie niet geldig. Onefinestay, een van de merken van Accor, doet niet mee aan deze actie. Boekingen dienen via Accor zelf gemaakt te worden. Een reservering via een boekingsplatform als bijvoorbeeld Trivago is dus niet mogelijk in combinatie met deze actie.

Op de pagina van Accor wordt gesproken over het verdienen van 3x Rewards Points, maar uit de voorwaarden blijkt echter dat het om Miles&Smiles Miles gaat. Raadpleeg voor alle voorwaarden de actiepagina van Accor en Turkish Airlines. Je leest hier ook hoe je de punten om de juiste manier omzet naar Miles&Smiles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *