Afgelopen Week Op InsideFlyer NL

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer weekend en daarom kijken we even terug op de afgelopen week. Op InsideFlyer NL is weer een leuke mix aan artikelen verschenen waar we in dit artikel nog even een korte terugblik op geven.

Mocht het zo zijn dat jullie als lezerspubliek opmerkingen of wensen hebben over de artikelen op de site, of misschien wel zaken missen, laat het ons vooral weten op het forum of onderaan deze pagina!

Promoties op InsideFlyer NL

HHonors, het loyaliteitsprogramma van Hilton, heeft een aantal promoties lopen waar je gebruik van kunt maken:

  • HHonors 5.000 bonus punten bij Waldorf Astoria en Conrad
  • Waldorf Astoria en Conrad 2.000 bonus punten per nacht
  • HHonors Azie-Pacific promotie met kortingen tot 25%

Alle info over deze promo’s zijn op deze pagina terug te vinden!

HHonors Promotie

En aan het begin van iedere maand komt Air France – KLM met een nieuwe lijst Flying Blue Promo Awards! De lijst bevat bestemmingen die met Flying Blue miles geboekt kunnen worden waar nu een korting van 20-50% op geldt voor reizen in de maanden september en/of oktober.

Flying Blue Promo Awards

Verder was er ook een bericht over de mogelijkheid tot een status match met Nordic Hotels, een kleine hotelgroep in Scandinavië. Voor mensen die hier regelmatig moeten zijn, een interessante optie!

Nieuws

Vorige week zondag is Skyteam lid China Eastern begonnen op Schiphol met vluchten naar Shanghai. In het artikel ook aandacht voor enkele andere maatschappijen die Schiphol recentelijk rijker is.

China Eastern begonnen op Schiphol
China Eastern A330-200

Ook was er nieuws over Lufthansa. Deze airline wil binnen enkele jaren zorgen dat er gebruik gemaakt kan worden van wifi op Europese vluchten. De Airbus A319, A320 en A321 moeten hiermee uitgerust worden.

Lufthansa A320

Vanaf eigen bodem was er nog nieuws dat Lounge 2 op Schiphol officieel geopend is na een periode van bijna twee jaar werk. Een groot gebied dat opgedeeld is in zeven verschillende thema’s.

Schiphol lounge 2

En tot slot het nieuws dat Heineken en KLM een biertap-trolley hebben ontwikkeld. Het is de bedoeling dat dit het komende halfjaar getest wordt op een aantal intercontinentale vluchten!

KLM Heineken biertap

Informatief

Er waren twee artikelen over KLM en Flying Blue in deze categorie:

  • KLM Flying Blue Upgrade gids dat vanmorgen is verschenen waarin beschreven wordt welke mogelijkheden er zijn om te upgraden naar een hogere klasse.
  • Een overzicht van de bestemmingen die door KLM aangevlogen worden met de Boeing 787 Dreamliner.

KLM Dreamliner B787

Reisverslag

We verwelkomen deze week een nieuw lid in de bloggers groep: Sander de Jonge! Sander was al een actief forumlid en heeft deze week zijn eerste twee artikelen gepubliceerd.

Een mooi reisverslag / review over een trip met een KLM Fokker 70 en een AVRO RJ100 van Brussels Airlines van Brussel naar Hamburg naar Amsterdam en weer terug naar Brussel.

Boarden Fokker 70
Boarden Fokker 70

Ook nog een tip van Sander voor de film Sully: de man die in 2009 met zijn US Airways toestel een noodlanding maakte op de Hudson rivier in New York.

We wensen iedereen weer een fijne week toe!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *