HHonors Diverse Promoties

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

HHonors, het loyaliteitsprogramma van Hilton, heeft een aantal promoties lopen waar je gebruik van kunt maken.

HHonors 5.000 bonus punten bij Waldorf Astoria en Conrad

De eerste promotie is dat je 5.000 bonus punten krijgt bij een verblijf van minimaal twee nachten in een Waldorf Astoria of een Conrad hotel. Deze actie loopt tot en met 31 december 2016 en registratie is benodigd. Je kunt je op deze pagina registreren.  Om gebruik te maken van deze promotie moet je de promotiecode PBK5P1 gebruiken tijdens het boeken. Als je deze hebt ingevoerd, kun je ook de prijzen zien die bij deze promotie horen. Vaak zijn deze iets hoger dan het best beschikbare tarief.

HHonors Promotie

Waldorf Astoria en Conrad 2.000 bonus punten per nacht

Tot en met 31 december krijg je 2.000 bonus punten per nacht voor overnachtingen bij Waldorf Astoria. In tegenstelling tot bovenstaande promotie hoef je hiervoor geen specifieke promotie code te gebruiken, maar je dient je wel te registreren om gebruik te kunnen maken van deze promotie. Registeren kun je op deze pagina doen.

HHonors Promotie

HHonors Azie-Pacific promotie

Tot en met 5 september krijg je voor verblijven in Azie en de Pacific 25% korting. Deze promotie is alleen geldig als je deze drie dagen van te voren boekt of voor 5 september. Deze promotie is geldig voor verblijven tot 31 december. De volledige voorwaarden en deelnemende hotels en resorts kun je op deze pagina vinden.

HHonors Promotie

Andere HHonors Promoties

Naast deze bovenstaande promoties heeft Hilton ook nog diverse andere promoties waar we al eerder over schreven. Hilton heeft een promotie waarbij je 3.500 bonus Miles en More mijlen kunt verdienen. Daarnaast is er een Hilton World Sale en kun je tot en met 31 augustus 2016 gebruik maken van de dubbele HHonors promotie, waarbij je kunt kiezen uit dubbele HHonors punten of dubbele mijlen.

Ga jij gebruik maken van een van deze promoties van Hilton? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *