SPG Hot Escapes Week 26

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week wederom 66 hotels op de kaart. De VS heeft wederom het grootste aanbod qua hotels, gevolgd door Europa en Azië:

  • Afrika: 1 hotels
  • Azië: 8 hotels
  • Europa: 12 hotels
  • Mexico: 2 hotels
  • Midden-Oosten: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 38 hotels
  • Zuid-Amerika: 3 hotels

spg hot escapes

spg hot escapes

 

 

In de Benelux staan er deze week 3 hotels op de lijst waarvan 2 hotels in België. In België gaat het net als vorige week om het Sheraton hotel in Brussel en het Four Points by Sheraton hotel, eveneens in de Belgische hoofdstad. Beide hotels in België zijn aan een relatief lage prijs te boeken, variërend tussen de 56 en 80 euro.

spg hot escapes

Deze week is het W hotel in Amsterdam ook weer in de aanbieding, vermoedelijk doen ze dit om ze het hotel niet volgeboekt krijgen. Dat is eigenlijk niet zo raar als je ziet wat voor prijzen er gehanteerd worden… Voor wie interesse heeft zijn er deze kamers te boeken voor 247 euro per nacht.

spg hot escapes

Zoals elke week zijn er weer een aantal “Featured Deals” in Europa. Grote uitschieter hierbij is het Westin Excelsior hotel in Florence wat te boeken is aan 430 euro per overnachting!

spg hot escapes

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *