Dubbele HHonors punten met zomer promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu de eerste periode voor hotel promoties afloopt is het tijd voor nieuwe acties. Bij HHonors wordt de dubbele punten promotie (klik), geldig tot en met 30 april, voortgezet als Unlimited Bonus Promotie. Van 1 mei tot en met 31 augustus 2016 sparen HHonors leden dubbele punten bij alle merken van de Hilton familie.

Dubbele HHonors punten
Of het nou een Hampton Inn of Waldorf Astoria is, je spaart er dubbele base punten!

Voorwaarden

De voorwaarden van deze promotie zijn erg simpel. Alle hotels van alle merken wereldwijd doen mee aan de actie. Er is verder geen minimum bedrag of aantal overnachtingen dat je moet verblijven, noch is er een maximum aantal aan punten dat je kan verdienen. Echt Unlimited dus!

Je moet je simpelweg even aanmelden op de speciale website (klik) en je verdient op je volgende verblijven dubbele base punten; 20 per uitgegeven US$. Eventuele Elite bonussen worden dus niet op de promotie punten berekend. Verder is het belangrijk dat je je spaarvoorkeur op ‘Points&Points’ zet, mocht je deze -al dan niet van de vorige promotie- nog op ‘Points&Miles’ hebben staan. Bij Hilton HHonors is het namelijk mogelijk te ‘Double Dippen’. Naast je standaard punten kan je er voor kiezen extra punten bij HHonors te sparen óf airline miles te krijgen. Naar mijn mening kan je beter punten sparen bij de keten en je voorkeur op ‘Points&Points’ zetten. Dubbele miles zijn geen onderdeel van deze promotie.

Goedkoper overnachten!

Heb je je aangemeld voor de promo en wil je een verblijf gaan boeken? Vergeet dan niet te kijken naar speciale tarieven zoals zoals de HHonors leden korting (klik) en de Gold Medal Rate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *