Flying Blue Promo Awards Juli

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf  1 september tot en met 31 oktober 2016 en boeken kan tussen 1 en 31 juli 2016.

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Je kunt voor 25.000 FB miles een retour in economy boeken naar Abu Dhabi, wat een korting is van 50%. Daarnaast kun je naar diverse bestemmingen in Azië en Afrika vliegen met 50% korting. Verrassend dit keer is dat er relatief veel Promo Awards zijn naar het Caribisch Gebied en Noord Amerika, maar helaas krijg je daar maar 25% korting op. Binnen Europa krijg je maximaal 40% korting en minimaal 20%.

Je krijgt nu 10.000 miles, een JBL speaker en het 1e jaar gratis bij aanschaf van een gratis American Express Flying Blue Gold en 4.000 miles, een JBL speaker en het 1e jaar gratis bij een gratis American Express Flying Blue Silver. Meer informatie over deze kaarten kun je vinden in dit artikel op Insideflyer en deze deal is geldig tot en met 13 juli. Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

Flying Blue Promo Awards Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Deze maand zijn er geen Promo Awards naar deze bestemming.

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Flying Blue Promo Awards Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Awards Afrika

Azië

Flying Blue Promo Awards Azie

Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Midden Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *