Insideflyer Adventskalender: win Jet Airways prijzen2 min leestijd

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Weer een poging om een leuke prijs te winnen in de Insideflyer Adventskalender !

Meedoen is erg simpel: je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Vorige keer naast de prijzen van Jet Airways gegrepen? Vandaag krijg je een nieuwe kans! De set bestaat dit keer uit een notitieblok, (visite)kaartjehouder en een ‘Flavours of India’ theedoos. Jet vliegt sinds dit jaar na een verhuizing uit Brussel dagelijks van Delhi, Mumbai en Toronto naar Schiphol. Inmiddels is de route geüpgraded van een Airbus A330 naar het vlaggenschip Boeing 777-300ER mét First Class! Jet Airways heeft naast een partnership met Etihad Airways partner ook een uitgebreide samenwerking met KLM en Delta waardoor je Flying Blue miles kan sparen.

De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse inschrijvingen. De winnaar(s) zullen bekend gemaakt worden in dit topic (klik) op het InsideFlyer NL forum. Er zal eveneens een e-mail worden verstuurd naar de winnaar(s).

Voorwaarden

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelnemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Veel succes gewenst aan iedereen!

Het InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *