Jet Airways 777 op alle routes vanaf Amsterdam

Jet Airways 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Jet Airways vliegt sinds begin dit jaar vanaf Schiphol naar Mumbai, Delhi en Toronto. De Indiase maatschappij verruilde Zaventem voor Schiphol en ging een uitgebreide samenwerking aan met KLM en Delta. Oorspronkelijk werden de vluchten uitgevoerd met Airbus A330s. Afgelopen oktober werd de vlucht naar Mumbai geupgraded naar een Boeing 777-300ER. Vanaf 12 februari zullen alle vluchten van Jet Airways, dus ook naar Toronto en Delhi, met de grootste triple-seven worden uitgevoerd, zo maakte Jet gisteren bekend tijdens een gala. Hiermee komt er meer capaciteit, zowel voor passagiers en vracht, en meer comfort voor reizigers.

De CCO van Jet Airways, Jayaraj Shanmugam:

Met de inzet van de Boeing 777 op alle vluchten vanuit Amsterdam speelt Jet Airways in op de groeiende behoefte aan luchtverbindingen tussen Europa en India, gestimuleerd door een toenemend ondernemersvertrouwen en economische groei in beide continenten. Het bevestigt onze keuze voor Amsterdam als ons belangrijkste Europese knooppunt. […] We zetten op deze routes onze beste vliegtuigen in en zijn er trots op dat we met deze snelle uitbreiding van onze capaciteit ons serviceniveau kunnen verhogen en passagiers de perfecte reiservaring kunnen bieden.

Jet Airways naar Amsterdam
Jet Airways, KLM en Delta bieden verschillende codeshares aan

Jet Airways 777

De 777 van de Etihad partner heeft 30 full flat stoelen in Première (Business) class en 308 stoelen in Economy Class in 3-4-3 opstelling. Het is het enige type van de maatschappij die ook een First Class heeft met 8 suites. Deze omvatten een stoel die transformeert in een bed van 210cm met massagefunctie, een 23-inch flatscreen met 1500 uur aan entertainment en de mogelijkheid om met twee personen te dineren.

Jet Airways First Class
Jet Airways First Class

Food&Beverage staat hoog in het vaandel, met natuurlijk oog voor de Indiase keuken. Passagiers in First Class kunnen bovendien rekenen op exclusieve dranken zoals Bollinger La Grande Année. In business class is er de optie om te dineren wanneer men wil met het dine-on-demand concept. Passagiers in alle klassen kunnen aan boord de typisch Indiase gastvrijheid beleven.

Conclusie

De upgrade naar een 777 en de introductie van de First Class op alle routes laat zien dat Schiphol een belangrijk knooppunt is in het netwerk van Jet Airways. Passagiers in de premium klassen profiteren van een goed product. Het is nu ook mogelijk om in First Class naar Canada te vliegen, een unicum. Onthoud ook dat je met Alitalia, Etihad of airBerlin status ook geniet van voordelen bij Jet Airways, als onderdeel van de Etihad Airways partnership. Flying Blue en Skymiles leden kunnen ook miles sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *