InsideDeals – Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Misschien ben je er nog niet mee bezig, maar er komt natuurlijk weer een tijd na de Coronacrisis. Vliegtuigmaatschappijen stunten nu met voordeliger vliegtickets. Ze hebben onder andere cash nodig om deze moeilijke tijd door te komen. Ook KLM, Air France en Delta stunten met voordeliger Business Classtarieven. Afgelopen week was het zelfs voordelig te boeken met vertrek vanuit Amsterdam, maar helaas is die deal inmiddels verlopen. Nu zijn er interessante deals naar Noord-Amerika vanuit België en Luxemburg in Business Class. Daarbij spaar je ook nog een mooi aantal XP en Miles bij elkaar. In deze InsideDeals zetten we een aantal leuke KLM Business Class deals voor je op een rijtje in de richting van Noord-Amerika

Wanneer & met wie?

De periode waarin je kunt vliegen is erg ruim. Tot eind maart 2021 is het mogelijk deze tickets te gebruiken om te vliegen. Wees er snel bij als je gebruik wilt maken van deze interessante deals, want voor je het weet is het niet meer boekbaar. Vele bestemmingen in Noord-Amerika kunnen voordelig worden geboekt. Met wat puzzelen is het zelfs mogelijk enkele tussenstops in te bouwen. Dit levert weer wat extra XP op. Vliegen doe je naar voornamelijk voordelig naar de Verenigde Staten en Canada.

Afhankelijk of je vertrekt vanuit België (Brussel of Antwerpen) of Luxemburg moet je natuurlijk nog wel daar heen reizen. Vliegreizen vanuit Amsterdam naar Luxemburg met KLM starten rond de €169,-. Houd dus wel rekening met deze extra kosten. Wellicht is het dan iets voordeliger om uiteindelijk te starten met je reis vanuit België, waar je ook voordelig met de trein heen kunt reizen.

Vliegen doe kun je onder andere met KLM, Delta en Air France. Ook is er een samenwerking met Luxair en enkele dochterondernemingen van Delta Air Lines. Prijzen variëren tussen de €1200,- en €1500,-. Vertrek vanuit België is wat duurder, maar dan heb je wellicht minder hoge kosten om er te komen, dan wanneer je naar Luxemburg moet reizen.

Westkust Noord-Amerika

Zelf boekte ik voor februari 2021 een Businessclass vlucht naar de westkust van Noord-Amerika. Als alles doorgaat levert met dit 123XP en heel wat Miles op. Met een mooi aantal tussenstops belooft het een mooie trip te worden. De trip start vanuit Antwerpen naar Amsterdam met Thalys, waarbij je ook premium reist. Hierna vervolgt de reis in de World Business Class van KLM naar Vancouver. Vanuit hier reis ik in de Business Class (First Class) van Delta Air Lines via Seattle naar Los Angeles. Na een rondreis door dit gedeelte van Californië reis ik vanuit het zuidelijkere Tucson terug naar Antwerpen. Dit door eerst naar Amsterdam te reizen via Atlanta en Detroit. Wil je vliegen in Delta’s nieuwste Businessclass product, dan is het mogelijk om in de A350-900 te vliegen. Deze beschikt over Delta Suites. Met wat knutselen is het ook mogelijk om in de 787-10 van KLM of de A380 of A350 van Air France te vliegen in Business Class.

InsideDeals - Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika
Mijn geboekte reis in 2021, goed voor 123XP en een vlucht met de A350 van Delta in Delta Suites

Maar er zijn tal van andere mogelijkheden. Is het je niet te doen om de XP, dan kun je in verschillende gevallen ook gewoon via alleen Parijs of Amsterdam rechtstreeks met een van de maatschappijen in Business Class naar bestemmingen in Noord-Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van Seattle in Canada en Vancouver in de Verenigde Staten. Je kunt vanuit beiden steden gemakkelijk met de Amtrak naar de andere stad reizen. Vertrekkend vanuit Luxemburg kost deze reis je ongeveer €1250,- Het is te maken met meer of minder overstappen wat je ook weer meer of minder Miles oplevert.

InsideDeals - Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika

Of liever Los Angeles en omgeving verkennen, vanuit België kost je dat ongeveer €1250,- vertrekkend vanuit Luxemburg.

InsideDeals - Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika

Andere bestemmingen

Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden. Denk aan Chicago, Detroit, Miami, New York of Calgary of bijvoorbeeld Toronto. De binnenlanden van de Verenigde Staten zijn ook mogelijk, denk aan Las Vegas, Denver of Salt Lake City. Verder is het nog mogelijk om bijvoorbeeld terug te reizen via Mexico. Een vlucht vanuit Mexico naar Amsterdam levert je in Businessclass 36XP op. Met wat puzzelen kun je verschillende mooie reizen uitplannen. Hierbij vlieg je voordeling in Business Class naar Noord-Amerika. Vluchten zijn te vinden op o.a. de website van KLM maar ook via bijvoorbeeld Google Flights. Welke reis kies jij?

InsideDeals - Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika

InsideDeals - Voordelig met KLM in Business Class naar Noord-Amerika

Reacties

  1. JdV zegt

    Vreemd genoeg zijn er voldoende vluchten voor lage prijzen te vinden, maar bijna nooit rechtstreeks. Vaak met overstap of met andere maatschappij dan KLM.

    • Marco zegt

      Vanuit Brussel of Luxemburg zul je veelal met minimaal 1 overstap moeten. Wil je rechtstreeks dan kan dat, maar reis je inderdaad vanuit Brussel al snel met Delta Air Lines. Anders kan het via Amsterdam met KLM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *