#dontrush challenge brengt positiviteit in de luchtvaart

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na al het slechte nieuws door het Coronavirus is men ook wel eens toe aan wat positiviteit. Dat geldt ook voor de luchtvaart natuurlijk. De zogenaamde #dontrush challenge is dan ook bij diverse airlines aangeslagen. En dat levert toch leuke beelden op van luchtvaartpersoneel dat nu thuis zit.

#dontrush

Momenteel komen de mensen niet veel buiten. Social distancing maakt het nog lastiger om echt met elkaar in contact te komen. De #dontrush challenge daagt mensen op een ludieke manier uit om zichzelf toch om te toveren voor een dagje weg of een normale werkdag. En dat kan allemaal zonder het huis te hoeven verlaten. Een groep vrienden of collega’s plakt vervolgens hun filmpjes achter elkaar. Dit alles wordt begeleid door het nummer Don’t Rush door Young T & Bugsey ft. Headie One.

KLM & Transavia

Alhoewel vaak niet uitgegeven door de airlines zelf zijn al heel wat groepen aan de slag gegaan met deze Challenge. KLM en Transavia mogen in Nederland natuurlijk niet ontbreken. Hieronder twee voorbeelden die veelbekeken zijn op YouTube.  Andere #dontrush filmpjes van KLM kun je hier vinden op YouTube.

Een compleet overzicht van alle #dontrush challenge video’s van andere airlines is op deze blog van Staff Traveller te bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *