InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hier weer een nieuwe InsideDeals, de tweede in week 39. Er is weer gezocht naar leuke deals in de verschillende klassen: Economy Class, Premium Economy en Business Class. Om niet eerst al een halve wereldreis te moeten maken is er gekozen voor vertrek vanuit Amsterdam, Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Deze InsideDeals hebben weer deals gevonden bij verschillende maatschappijen of een combinatie daarvan.

Goedkoop naar de VS

Zoals ook de vorige edities van InsideDeals (hier en hier) is er ook deze keer weer een leuke aanbieding richting de Verenigde Staten. Ik vond de deal op de website van Air France. Je vliegt met Air France, KLM of Delta naar Chicago voor minder dan €300,-. Tarieven heb ik gevonden vanaf eind oktober tot eind juni. Je vertrekt vanuit Brussel met bijvoorbeeld de trein naar Parijs of Amsterdam. Ook kan het zijn dat je vanuit Brussel naar Atlanta, Detroit of New York vliegt. Vanuit daar heb je nog een overstap. Er is dus wel wat leuks in elkaar te zetten. Let er wel op dat je natuurlijk een ESTA nodig hebt voor reizen naar de Verenigde Staten.

InsideDeals - De meest interessante deals InsideDeals - De meest interessante deals

Vlieg je liever in Premium Economy? Ga dan naar bijvoorbeeld Los Angeles met British Airways of een partner van British Airways. Vertrek van Brussel naar Londen en dan verder naar LAX. Vlieg je met British Airways, dan kun je vliegen in de 787, met American Airlines in de 777. Prijzen zijn te vinden vanaf ongeveer €720,- Ook deze deal is te vinden vanaf november tot en met ver in 2019.

InsideDeals - De meest interessante deals
Premium Economy naar LAX

Ontdek wonderlijke bestemmingen in Afrika

Een aantal andere interessante aanbiedingen zijn naar Afrika. Vlieg bijvoorbeeld naar de hoofdstad van Senegal, Dakar. Je vertrekt vanuit Amsterdam en hebt een overstap in Lissabon. Deze stop kun je verlengen tot zelfs een dag, waardoor je het prachtige Lissabon ook nog kunt bezoeken. Vliegen doe je met TAP Portugal. Vluchten zijn te vinden van november tot en met augustus 2019 voor minder dan €300,-. TAP Portugal is een Star Alliance partner, dus je kunt daar je miles sparen. Vluchten zijn gevonden via Google Flights en te boeken via bijvoorbeeld TAP Portugal en Expedia.

InsideDeals - De meest interessante deals
Op naar Dakar

Er zijn ook leuke deals beschikbaar naar het zuidelijk gelegen Accra, Ghana. Ook hierheen vlieg je met TAP Portugal, vertrek vanuit Düsseldorf en overstap in Lissabon. Prijzen liggen rond de €350,-

InsideDeals - De meest interessante deals

Vlieg je liever door naar het schitterende Zuid-Afrika, bijvoorbeeld Johannesburg? Dan is dat mogelijk tussen november en juli 2019 voor minder dan €400,-. Vliegen doe je bijvoorbeeld met Iberia vanuit Brussel met een overstap in Madrid. Vlieg je liever met een SkyTeam-partner? Er zijn vluchten te vinden vanaf bijvoorbeeld Düsseldorf met overstap in Parijs of Amsterdam. Het kost je dan +/- €40,- meer.

InsideDeals - De meest interessante deals
Met Iberia naar Johannesburg
InsideDeals - De meest interessante deals
Met KLM of Air France naar Johannesburg

Deal in Business Class

Dan is er nog de Business Class deal. Voor minder dan €1500,- heb ik een deal gevonden met vertrek vanuit Amsterdam. Je vliegt met British Airways via Londen naar Bangkok. Van november t/m februari is er beperkte beschikbaarheid. In maart en verder is er weer meer te vinden.

InsideDeals - De meest interessante deals

Hopelijk zit er deze keer weer wat voor je tussen. Goede reis in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *