Turkish Airlines 15% korting op alle tickets1 min leestijd

Turkish Airlines 15% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines heeft een promotie waarbij je 15% korting krijgt op je ticket als deze is geboekt via de mobiele app. Deze tickets moeten uiterlijk 4 oktober geboekt worden, voor vluchten tussen 20 september 2018 en 31 mei 2019 (zie uitgezonderde data hieronder). Je moet de promotiecode DISCOVER gebruiken om de korting te verkrijgen.

Turkish Airlines stopover

Turkish Airlines 15% korting op alle tickets

De 15% korting is geldig voor zowel enkele reizen als retour vluchten. Je kunt hierbij in zowel economy class als business class reizen en  de actie geldt alleen voor vluchten die uitgevoerd worden door Turkish Airlines. Star Alliance of codeshare vluchten komen niet in aanmerking voor de 15% korting.

De korting wordt berekend op de basis prijs en niet op de brandstoftoeslag. Hierdoor is de korting niet exact 15% korting op de hele ticketprijs, dus daar moet je wel rekening mee houden.

Deze promotie is niet geldig voor uitgaande vluchten van:

  • 9 december 2018 tot 14 januari 2019
  • 16 maart 2019 tot 30 april 2019

De promotie is ook niet geldig voor de inkomende vluchten van:

  • 29 augustus tot 9 september 2018
  • 27 december tot 15 januari 2019
  • 15 april tot 5 mei 2019

Alle voorwaarden voor deze promotie kun je op deze pagina vinden.

Turkish Airlines stopover programma

De luchtvaartmaatschappij heeft ook een stopover programma. Hierbij krijg je gratis hotelovernachtingen of een tour naar de stad. Passagiers in economy class met een layover van tenminste 20 uur, komen in aanmerking voor een overnachting in een vier sterren hotel. Reis je in business class, dan kun je twee overnachtingen in een vijf sterren hotel krijgen.

Passagiers die tussen de 6 en 24 uur in Istanbul zijn, kunnen een gratis tour door de stad krijgen. Alle informatie over dit programma kun je op deze website vinden.

Afbeeldingen ©Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *