Nog meer bestemmingen met Joon

Naar nog meer bestemmingen met Joon

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Franse dochteronderneming Joon breidt haar aan te vliegen bestemmingen verder uit. Eerder maakte Joon al nog bekend dat het zou gaan vliegen op Quito vanaf mei 2019. Maar daar houdt het niet op. Er komen nog meer bestemmingen bij. Zowel binnen Europa als daarbuiten.

Joon

De dochter van Air France, Joon, neemt ook deel aan het loyaliteitsprogramma Flying Blue. Dus je kunt ook gebruikmaken van de voordelen van dit programma. Denk aan het sparen van Miles en XP. Dit is interessant om bijvoorbeeld een hogere status te behalen bij het Flying Blue programma. 

Zomer 2019

Vanaf zomer 2019 zullen er enkele bestemmingen worden toegevoegd. Buiten Europa betreft het hier Sint-Maarten in de Cariben en dus Quito in Ecuador. Ook zal de maatschappij meer gaan vliegen vanaf Parijs Charles de Gaulle op Europese bestemmingen, namelijk:

  • Praag, Tsjechië – 3x per dag
  • Madrid, Spanje – 6x per dag
  • Stockholm, Zweden – 4x per dag
  • Manchester, Groot-Brittannië 3x per dag.

De Europese bestemmingen zullen worden aangevlogen met een Airbus A320 en Airbus A321. Deze hebben respectievelijk 174 en 212 stoelen aan boord. Joon vervangt Air France op deze routes.

Naar nog meer bestemmingen met Joon
Joon’s A320

Vlieg je in Business Class met Joon dan zul je alles krijgen wat je ‘wilt’. Warme broodjes als ontbijt, een volledige maaltijd als lunch en snacks op elk ander moment van de dag, geheel ‘gratis’. Vlieg je in de Economy Class dan is er een keuze aan drankjes die ook kosteloos worden aangeboden. Heb je trek in iets hartigs of zoets, dan is er een selectie van organische producten te koop aan boord.

Naar nog meer bestemmingen met Joon

Ook heb je tijdens de vlucht toegang tot YouJoon, de aan boord streamingdienst van de maatschappij. Deze dienst is beschikbaar op mobiel, tablet en laptop. Je kunt hier o.a. veel verschillende kranten en tijdschriften op lezen.

Prijzen voor vluchten naar de nieuwe bestemming binnen Europa beginnen voor een enkele reis vanaf:

  • Madrid €49,-
  • Praag €49,-
  • Manchester €39,-
  • Stockholm €59,-

A340

Ga je naar Sint-Maarten of Quito? Dan vlieg je in de Airbus A340. Dit toestel heeft 278 stoelen aan boord, waarvan 30 in Business Class, 21 in Premium Economy en de overige 227 in Economy Class.

Naar nog meer bestemmingen met Joon
A340 van Joon

Naar Sint-Maarten zal er drie keer per week worden gevlogen. De vluchten zullen vertrekken op maandag, donderdag en zaterdag. De prijs begint bij €199,- enkele reis. Vluchten naar Quito vertrekken op dinsdag, donderdag en zaterdag. Prijzen starten hier bij €299,- per enkele reis.

Joon zal vanaf zomer 2019 op de volgende bestemmingen vliegen:

Naar nog meer bestemmingen met Joon
Bestemmingen van Joon

Beeldmateriaal: Air France/Joon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *