InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hier weer een nieuwe InsideDeals voor week 38. We hebben deals in verschillende klassen: Economy Class, Premium Economy en Business Class. Vertrek is vanuit Amsterdam, Brussel, Antwerpen of Düsseldorf, dus je hoeft je niet eerst te positioneren. Vliegen doe je met verschillende maatschappijen, en je kunt dus bijvoorbeeld miles sparen bij verschillende loyaliteitsprogramma’s. Zit er iets voor je tussen?

Westkust Verenigde Staten

Vliegen naar de Verenigde Staten is naar steeds meer bestemmingen opmerkelijk genoeg bijna goedkoper dan reizen binnen Europa. Mits je niet met EasyJet en andere lowbudget maatschappijen vliegt overigens 😉 . Voor ongeveer €280 kun je retour vliegen naar Seattle vanuit Brussel. Je kunt met verschillende maatschappijen vliegen in Economy Class. Bijvoorbeeld de combinatie van Lufthansa en Air Canada vliegen, maar ook met British Airways en American Airlines. Of vlieg je liever alleen met Air Canada via o.a. Toronto, dat is ook mogelijk. Vluchten zijn al vindbaar in de maanden oktober en november en lopen door tot en met juni 2019. Let erbij op dat je geen ruimbagage mee mag nemen, tenzij je een status hebt bij een van de maatschappijen die dat gratis toestaat. Verder is het van belang dat je kijkt naar de visumvereisten; sommige vluchten landen namelijk ook in Canada.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

Ook naar bijvoorbeeld San Francisco zijn verschillende lage tarieven te vinden. Vanaf de €225,- vlieg je heen en terug. Bijvoorbeeld met Finnair of Delta.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

Tropisch Hawaii

Vlieg je nog iets verder de westkust van de Verenigde Staten, en het liefst naar iets tropisch? Misschien is Hawaii dan iets voor je. Je kunt vliegen naar Honolulu, Kauai en Kailua voor minder dan €650,-. Let wel op dat je soms een langere overstap hebt op bijvoorbeeld heen- of terugweg. Maar daar kun je natuurlijk ook weer een leuk verblijf hebben. Vluchten zijn nog te vinden in deze maand en lopen door tot en met juni 2019. Vliegen doe je in Economy Class, bijvoorbeeld met United.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

China

Liever iets Aziatisch bezoeken. Ga dan naar het schitterende Beijing. Bezoek bijvoorbeeld de Ming Graven of De Chinese Muur. De goedkoopste tarieven zijn te vinden voor minder dan €400,-. Vliegen doe je in Economy Class. Bijvoorbeeld met Swiss vanaf Amsterdam. Interessant is dat je op deze vluchten wel gewoon ruimbagage voor deze lage prijs mee mag nemen. Let natuurlijk op dat je voor China een visum moet. Visumvereisten kun je o.a. hier lezen.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

Vlieg je liever in Premium Economy, dat kan ook. Voor iets meer dan €700,- vlieg je met Aeroflot vanuit Amsterdam naar Shanghai. Er zijn combinatievluchten met Aeroflot en KLM te vinden. Let daarbij op dat je met KLM niet in Premium Economy vliegt, maar Economy. Prijzen zijn beschikbaar tot zeker halverwege 2019. Hier lees je iets over Shanghai, een leuk hotel en Pudong Airport.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

Bezoek Kenia

Dan is er nog een leuke Business Class deal naar de Keniaanse hoofstad Nairobi. Vliegen doe je vanaf Brussel en vluchten zijn ook vindbaar tot ver in 2019. Vliegen doe je voor ongeveer €1400 met Ethiopian, lid van Star Alliance. Je vliegt bijvoorbeeld van Brussel naar Addis Ababa in een 787.

InsideDeals – De meest interessante deals (week 38)

Reacties

 1. Wilco zegt

  Hi Marco,

  Dank voor dit artikel! Als ik mag twee kleine opmerkingen:

  2e alinea:
  Het is niet “Mits” je een status hebt… maar “Tenzij” je een status hebt…

  Topic China:
  6 dagen is 144 uur i.p.v. 72 uur.

 2. Ameling zegt

  Hallo Marco:
  het 144-uurs (6-dagen) China visum is volgens mijn gegevens een TRANSIT visum. Wordt dus alleen gegeven als je een confirmed doorvlucht naar een third country hebt (w.o. Hongkong). Regels veranderen nogal eens dus misschien is jullie info nieuw…

  En dan naar Nairobi: voordeliger business vlieg je nog met Egypt Air vanaf AMS: € 1245

  • Marco zegt

   Hallo Ameling,

   Je zou het transitvisum natuurlijk kunnen gebruiken als je vanuit Beijing naar een derde land doorvliegt en daarna eventueel terug naar Beijing, maar dan voor je oplettendheid.

   Betreft Nairobi, aanbiedingen komen en gaan, zo snel dus 😉 .

   Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *