Brussels Airlines introduceert Belgium Stop Over

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De grootste airline van België start met een stop over programma om het toerisme in het land te stimuleren én vliegen met Brussels Airlines aantrekkelijker te maken. Passagiers die met Brussels Airlines vliegen krijgen zo de mogelijkheid om tijdens hun reis diverse Belgische steden te bezoeken. Reizigers krijgen zelfs gratis toegang tot musea. Voor het gebruik van het stop over programma worden geen extra kosten in rekening gebracht. De maatschappij volgt met dit concept diverse andere airlines als Icelandair, Turkish Airlines en Emirates.

Belgium Stop Over

Vanaf deze week is het mogelijk voor reizigers vanuit Noord-Amerika, Afrika, Europa, Israel en India om te profiteren van het stop over programma. Zo kun je profiteren van een gratis stop over in België in bijvoorbeeld Antwerpen of Ieper. Binnen het programma heb je de keus uit een bezoek aan twee Belgische steden. De stop over mag tot maximaal vijf dagen duren. Hieronder zie je de te bezoeken steden. Het gaat bijvoorbeeld om Brussel, Antwerpen, Charleroi, Eupen, Gent en Leuven. Maar ook Luik, Louvain-la-Neuve, Mechelen, Mons, Namen, Tournai en Ieper. De dichtstbijzijnde stad is 15 minuten reizen per trein. De verste bestemming is 166 minuten per trein.

Ontdek 18 steden in België met het Belgium Stop Over programma
Ontdek 18 steden in België met het Belgium Stop Over programma

Hi Belgium Pass

Eerder kwam Brussels Airlines al met de Hi Belgium Pass. Dit is een pakket waarin je een retourvlucht naar België boekt, inclusief onbeperkte treinritten en vouchers voor activiteiten. Je kunt dan het land verkennen met de trein, dit doe je in twee dagen tussen donderdag en dinsdag. Vertrekt is altijd vanuit Brussels Airport. Bijvoorbeeld naar Antwerpen, Ieper of Luik. De kosten hiervoor zijn 149 euro per persoon. Op deze manier probeert men Brussel, maar dus ook de rest van België nog aantrekkelijker te maken voor buitenlandse reizigers.

Samenwerking

Brussels Airlines werkt voor dit programma samen met diverse organisaties. Bijvoorbeeld Visit Flanders, Visit Brussels en Wallonie Belgique Tourisme. Alle informatie over het stop over programma is op deze speciale website te vinden. Voor dit programma werkt de grootste airline van België dus ook samen met de genoemde steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *