InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onderweg in een lounge heb je meestal meer dan genoeg tijd om je met dingen bezig te houden. Zoals bijvoorbeeld het zoeken naar leuke business class tickets voor een nieuwe editie van InsideDeals. Ik heb relatief makkelijk weer 5 verschillende deals gevonden en voor jullie op een rij gezet.

Business class naar Shanghai

De eerste deal is praktisch gedurende het hele jaar te vinden bij British Airways. Voor minder dan 1400 Euro kan je in business class vanaf Brussel, met een stop in London Heathrow, naar Shanghai vliegen. Voor de geinigheid heb ik de prijs van KLM laten staan. Kijk eens naar dat prijsverschil? Wil je dan nog steeds trouw blijven aan SkyTeam? Via de gekende OTA kan je met data spelen om deze tarieven terug te vinden, het onderstaande voorbeeld komt uit de maand oktober.

insidedeals

Business class naar Seattle

Ik mag de aanhangers van SkyTeam natuurlijk niet in de steek laten en vond onderstaande deal. Via Air France kan je tickets in business class boeken. De vluchten worden uitgevoerd door Delta. Vanaf Brussel, met een stop in JFK, naar de Westkust van de VS. Je kan de stop in New York kort of lang maken, want er zijn genoeg mogelijkheden voor de layover. Laat je creativiteit maar eens gaan. Voor iets meer dan 1600 Euro kan je deze tickets boeken in de maand januari 2019.

insidedeals

Business class naar Kaapstad

Af en toe waren er bij British Airways al leuke deals te vinden naar Azië. Maar momenteel bieden ze wel hele gunstige business class tarieven aan naar Zuid-Afrika. Voor slechts 1215 Euro vlieg je vanaf Schiphol via London Gatwick naar Kaapstad! Alle vluchten worden door BA uitgevoerd, dus je verdient met zo’n reis flink wat Avios en tier points. Ik vond deze lage prijs in maart 2019, maar er zijn nog legio mogelijkheden.

insidedeals

Business class naar Punta Cana

Bij vluchten naar de Dominicaanse Republiek, denk je meestal aan vluchten die worden uitgevoerd door TUIfly of Thomas Cook. Niets is minder waar. Met Swiss Airlines kan je in business class vanaf Brussel via Zürich naar Punta Cana vliegen. En dit voor slechts 1257 Euro! Niet veel geld als je het mij vraagt. Misschien is het een last minute deal, want het gaat om vluchten in oktober dit jaar. Wees er dus snel bij!

insidedeals

Business class naar Tokyo

Als laatste nog een deal met LOT in business class naar Tokyo. Let er wel op dat deze trip een lange stop in Warsaw kent, ongeveer 17 uur. Dus houdt daar rekening mee. Het vormt op zich wel een leuke manier om er een nachtje mee te pikken. Voor iets minder dan 1700 Euro zijn deze retourvluchten in business class te boeken in maart 2019. De miles kan je best crediteren bij Aegean of Asiana.

insidedeals

Dit was hem weer voor deze editie, hopelijk hebben jullie iets aan deze deals. Groeten uit de lounge van Cathay Pacific op het vliegveld van Bangkok waar dit artikel werd geschreven!

Reacties

 1. Ameling zegt

  British Air is sowieso met business class aan het stunten (zou het met de brexit te maken hebben?) Niet alleen Kaapstad maar ook Johannesburg is supervoordelig. En als je naar Shanghai wilt maar geen zin hebt om eerst naar Brussel te gaan (omdat je niet in België woont): ook vanaf Amsterdam is Shanghai met BA voordelig, ruim 150 euro meer dan vanaf Brussel.

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Nils, dat klopt maar dan moet je wel positioneren naar Moskou. Ik probeer zoveel mogelijk deals ex-AMS of ex-BRU te verzamelen, maar bedankt voor de info!

   Groeten,
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *