Gratis loungetoegang op Eindhoven Airport met Privium2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers op Eindhoven Airport kunnen sinds eind 2019 gebruik maken van de Aspire Lounge. Deze lounge is op de eerste verdieping gevestigd met een oppervlakte van 200 vierkante meter. In de lounge zijn er 60 zitplaatsen. In de lounge kun je gebruik maken van gratis wifi, en zijn er koude en warme gerechten te verkrijgen.

Gratis toegang met Privium

Momenteel krijgen Privium Plus leden op vertoon van hun kaart tijdelijk gratis toegang tot deze lounge. Normaal gesproken kun je als Privium lid gebruik maken van de lounge tegen een gereduceerd tarief van €18,50.

Privium Partner leden krijgen ook kosteloos toegang tot de lounge, op voorwaarde dat het Privium Plus lid ook aanwezig is. Het is niet duidelijk tot wanneer deze promotie geldig is.

Overige gasten van het Plus lid kunnen naar binnen tegen het gereduceerde tarief van €18,50. Dit bedrag kan in de lounge voldaan worden.

Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de veiligheidscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang op Eindhoven Airport.

Aspire lounge op Eindhoven Airport

De Aspire Lounge op Eindhoven Airport was zeven dagen per week open, maar is momenteel alleen op de volgende momenten geopend:

  • Maandag – Gesloten
  • Dinsdag – van 08:30 uur tot 16:00 uur
  • Woensdag – van 09:30 tot 15:30 uur
  • Donderdag – van 08:30 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag – van 08:00 uur tot 17:00 uur
  • Zaterdag – van 07:00 tot 14:30 uur
  • Zondag – van 07:30 tot 14:00 uur

Naast de toegang met Privium kun je ook tot 24 uur voor aankomt online een toegangsbewijs kopen. Dit kan via Executive Lounges voor een bedrag vanaf €25,-. Heb je een Priority Pass, Lounge Key of Lounge Pass, dan krijg je ook toegang. Preferred Banking klanten van ABN AMRO MeesPierson krijgen ook kosteloos toegang, net zoals op Schiphol Airport.

© Twycer / www.twycer.nl, Privium

Afbeeldingen ©Eindhoven/Twycer. H/T TheFlyingDutchboy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *