Privium nu ook te gebruiken op Eindhoven Airport

Aantal vliegbewegingen Eindhoven Airport voor 2022 gehandhaafd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers met een Privium kaart kunnen nu ook gebruik maken van de kaart op Eindhoven Airport.

Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de beveiligingscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang en met de Irisscan ben je zo door de paspoortcontrole. Daarnaast zijn er speciale parkeerplaatsen op P1 en P3, en kun je gebruik maken van de Business Class incheckbalies bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder Etihad, American Airlines, Lufthansa en Emirates.

Privium op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport kunnen Privium leden gebruik maken van de security Fast Track. Op vertoon van de kaart krijg je toegang tot deze speciale rij. Hierdoor ben je sneller door de veiligheidscontrole ten opzichte van de reguliere passagiers. Bij Wizzair is het bijvoorbeeld ook mogelijk om deze snelle veiligheidscontrole toe te voegen aan je ticket. Je moet hiervoor dan wel een klein bedrag betalen.

Op deze luchthaven is sinds kort ook een Aspire lounge aanwezig. Privium leden krijgen toegang tot deze lounge tegen een gereduceerd tarief. Normaliter kost een bezoek €25, maar voor leden kost dit nu €18,50.

Amsterdam Schiphol Airport

Op Schiphol kun je dus gebruik maken van de meeste voordelen. Onlangs is er ook een nieuwe Privium ExpressLounge geopend. Deze nieuwe lounge kun je vinden op de tweede verdieping van Lounge 1.

De Airside Lounge wordt op dit moment vernieuwd. De verwachting is dat de werkzaamheden aan het eind van dit jaar afgerond zijn. Deze lounge wordt voorzien van meer ruimte en eigen toiletten. Als de lounge weer opent zullen er drie Privium lounges zijn op Schiphol: twee achter de veiligheidscontrole en de ClubLounge voor de controle.

privium lounge

Afbeeldingen ©EindhovenAirport/BartBrusee/Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *