Air France-KLM tekent joint venture met Virgin en Delta

Discussie in 'Nieuws' gestart door ErikBenjamin, 16 mei 2018.

 1. ErikBenjamin

  ErikBenjamin Silver Member

  Berichten:
  503
  Leuk Bevonden:
  584
  Trofeepunten:
  348
  "Air France-KLM heeft het definitieve akkoord rond de joint venture met Virgin Atlantic en Delta Air Lines getekend, zo meldt het Frans-Nederlandse luchtvaartbedrijf. De afspraken tussen de drie bedrijven, die gisteren werd ondertekend, moeten voor een trans-Atlantisch partnerschap zorgen. Zo werden de voorwaarden voor de samenwerking ondertekend en werden afspraken gemaakt rond de commerciële en operationele voorwaarden van de uitgebreide trans-Atlantische joint venture.

  Aandelen
  Als de joint venture volledig is afgerond koopt Air France-KLM 31 procent van de aandelen van Virgin Atlantic. Deze aandelen zijn nu nog in handen van de Virgin groep. Air France-KLM neemt de aandelen over voor 220 miljoen pond (250,8 miljoen euro). De Virgin groep behoudt 20 procent van de aandelen en voorzitterschap van Virgin Atlantic. Delta behoudt zijn 49 procent van de aandelen van Virgin Atlantic.

  Miles
  Reizigers die met de luchtvaartmaatschappijen van de joint venture reizen, kunnen hun miles bij alle airlines die onder de samenwerking vallen, sparen en uitgeven.
  "​

  Vooral die laatste zin is erg interessant natuurlijk :)
   
  lloydje33, Daan3, Carel1 en 6 anderen vinden dit leuk.
 2. Erwin

  Erwin Blue Tier

  Berichten:
  200
  Leuk Bevonden:
  431
  Trofeepunten:
  63
  Zat er aan te komen. Helaas valt Virgin Australia hier niet onder, had een leuke geweest voor voornamelijk de Miles voor mij komende tijd;)
   
 3. Erwin

  Erwin Blue Tier

  Berichten:
  200
  Leuk Bevonden:
  431
  Trofeepunten:
  63
  Laatst bewerkt: 4 mrt 2019
  Carel1, VinceG en Daeni vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina