Flying Blue Promo Rewards Juni 20213 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Juni is aangebroken, dus Flying Blue presenteert weer de nieuwe bestemmingen van de Promo Rewards. Net als iedere maand kun nu ook weer besparen op Reward tickets. Helaas blijven intercontinentale Promo Rewards nog steeds uit en is de focus gelegd op vluchten binnen Europa. In dit Flying Blue Promo Rewards artikel zetten we de bestemmingen van juni 2021 voor je op een rijtje.

Flying Blue logo

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn te boeken in de maand juni 2021. Dus van 1 juni tot en met 30 juni 2021. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 30 november 2021. Het boeken van de bestemmingen doe je via de website van Flying Blue met je Flying Blue-account. Je kunt boekingen ook maken via de website van KLM of Air France door in het boekingsvenster te klikken op ‘boeken met Miles’.

Regio Europa

Vanwege de coronapandemie is de keuze nog niet gemaakt om intercontinentale vluchten toe te voegen aan de Promo Rewards. Dit is jammer, want hier zitten veelal betere aanbiedingen bij dan binnen Europa. Het betreft hier dan normaliter voornamelijk voordeligere Promo Rewards om in Business Class te reizen. Hoe dan ook, Flying Blue biedt weer verschillende leuke bestemmingen met een korting aan.

Alle Flying Blue Promo Rewards in de maand juni zijn beschikbaar voor de economy cabine bij Air France of KLM. Boek je een van de nieuwe Promo Rewards, dan vertrek je of vanuit Amsterdam of Parijs. De aanbiedingen bieden je 25% korting ten opzichte van het reguliere tarief.

Dit zijn de Flying Blue Promo Reward bestemmingen gesorteerd op vertrekplaats te boeken in juni:

Vanuit Amsterdam vlieg je met korting naar Brussel, Basel, Parijs, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt/Main, Geneve, Londen, München, Zurich, Dublin, Graz, Stockholm, Milaan, Oslo, Wenen, Montpelier, Nuremberg, Krakow, Gothenburg, Helsinki of Stavanger.

Vanuit Parijs kun je vliegen met korting naar: Amsterdam, Frankfurt/Main, Oslo, Boedapest, Ljubljana, Bergen, Hannover, Nuremberg, Belgrado, Billund en Kiev.

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021Bestemmingstips

In deze juni 2021 editie van de Flying Blue Promo Rewards zijn er dus aardig wat bestemmingen voordeliger aan te schaffen. Als je een Flying Blue account hebt met behoorlijk wat Flying Blue Miles, dan loont het om die nu uit te geven. Heb je namelijk een status bij KLM Air France Flying Blue, dan wordt je status in ieder geval verlengt tot en met het einde van 2021. Daarover lees je hier meer.

Het loont dan ook om nu te betalen met Miles in plaats van met geld, omdat je je status toch mee kan nemen.

Op InsideFlyer hebben we verschillende bestemmingstips geschreven over de bestemmingen die deze maand in de Promo Rewards te vinden zijn. Hieronder een lijstje met deze artikelen.

  • Bezoek het ‘onontdekte’ Belgrado. Een stad vol met mooie pleinen, historische gebouwen en heerlijk eten. Vanuit Belgrado reis je ook eenvoudig naar bijvoorbeeld Novi Sad, een andere leuke stad in Servië.
  • Liever hiken in het ruige Zweden? Start je reis dan in Stockholm of Gothenburg. Vanuit hier ontdek je eenvoudig de rest van Zweden.
Bestemmingstips: Stockholm, Zweden
Stockholm

Voorwaarden en annulering

Net als voor  KLM of Air France vliegtickets betaald met geld, gelden er ook op de Promo Rewards van Flying Blue gunstige boekingsvoorwaarden. Voor normale tickets geldt op dit moment dat je die kosteloos tot het eind van het jaar gratis kunt omboeken of annuleren. Daarover meer in dit artikel.

Ook voor de Flying Blue Promo Rewards van juni gelden dus gunstige voorwaarden. Op deze website van Flying Blue kun je de meest recente boekingsvoorwaarden vinden. Deze komen momenteel grotendeels overeen met de voorwaarden van normale tickets. Dat kan een fijn en veilig gevoel geven om juist nu te besluiten toch een ticket te boeken voor later dit jaar.

Bron: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *