Flying Blue verlengt geldigheid miles tot eind 2021

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue verlengt de geldigheid van de gespaarde miles voor Explorer leden tot 31 december 2021. Afgelopen april gaf het loyaliteitsprogramma aan dat alle miles geldig bleven tot eind 2020, maar door de huidige situatie van het Coronavirus is dit verlengd naar eind volgend jaar.

Voor leden met een elite status is er ook een aanpassing gedaan en kun je jouw roll-over XP saldo gebruiken voor de volgende kwalificatieperiode. Meer informatie kun je hier vinden op InsideFlyer.

Flying Blue verlengt geldigheid miles tot 31 december 2021

De verlengde geldigheid geldt voor de Flying Blue miles die vervallen tussen december 2020 en november 2021. Deze zijn nu automatisch verlengd tot december 2021. Inmiddels is de nieuwe vervaldatum ook zichtbaar in je Flying Blue account. Heb je een Silver, Gold of Platinum status, dan vervallen je gespaarde miles niet. Deze aanpassing is dus alleen van toepassing voor leden zonder elite status; de Explorer leden.

De gespaarde punten in het bluebiz programma zijn ook verlengd tot eind 2021. Bluebiz is KLM’s spaarprogramma is voor de MKB markt en zorgt ervoor dat je bij het aanschaffen van het ticket punten krijgt. Deze punten kun je vervolgens inzetten om te besteden aan vluchten, upgrades of andere zaken.

Op dit moment is er ook nog een promotie waarbij je dubbele XP en miles krijgt voor KLM en Air France vluchten. Flying Blue leden krijgen 100% bonus miles op de kwalificerende vluchten en de dubbele XP punten worden ook automatisch bijgeschreven. Hierdoor kun je sneller een elite status behalen of miles sparen voor een award vlucht. Alle informatie over deze promotie kun je hier vinden.

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Reacties

  1. Bert zegt

    Big deal! Ik had 3 BC vluchten de komende 3 weekenden, Ams-CDG-XXX. Lekker 3x 120 XP pakken, platinum voor weer een jaar geregeld (en was wel bereid daar 3K in te stoppen + 3 weekenden van huis) Allemaal moeten annuleren. Probeer maar eens zinnig via Parijs ergens naar toe te vliegen met de huidige beperkingen.
    Inmiddels dus géén extra’s voor FB elite leden, géén verlengingen van status, géén verlenging van dubbele XP/ punten, géén verlaging van thresholds, zoals concurrenten wel doen. KLM laat zich, zoals gewoonlijk, van z’n gierigste kant zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *