€10 cashback met American Express bij Makro1 min leestijd

American Express Gold Card (Bron: American Express)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft weer een nieuwe cashback promotie in ons land. Je krijgt nu €10- cashback bij Makro als je €100 besteed en je de aankoop betaalt met je American Express kaart. Deze promotie is zowel te gebruiken met een reguliere American Express kaart als met een Flying Blue Amex kaart.

De promotie is geldig tussen 1 december en 31 december 2020. Op dit moment heb je geen pas nodig om een Makro vestiging te bezoeken.

American Express cashback bij Makro

Inmiddels heeft American Express al een aantal keer een cashback actie gehad. Eerder was dit bij Dirk, HEMA en Aldi. In vergelijking met het buitenland is het aantal acties nog wel beperkt, maar er komen dus steeds meer acties in Nederland. Voor Centurion kaarthouders loopt er momenteel ook nog een promotie waarbij je €450,- cashback krijgt bij HelloFresh, de Bijenkorf, Bol.com, Jumbo en Mediamarkt.

Om in aanmerking te komen voor de €10,- cashback bij Makro moet je je aanmelden via de American Express Experiences App of de link die je wellicht per mail ontvangen hebt. Als je het minimale bestedingsbedrag van €100,- bereikt hebt, dan krijg je automatisch de cashback bijgeschreven.

Het is ook mogelijk om je aankoop via Apple Pay af te rekenen in de winkel. De Amex kaart is sinds afgelopen augustus beschikbaar in de wallet van Apple. Je kunt deze eenvoudig toevoegen in de wallet op jouw iPhone of Apple Watch.

De cashback is eenmalig te gebruiken en wordt binnen 5 werkdagen automatisch bijgeschreven op het account van de hoofdkaarthouder. Het kan tot 90 dagen na de einddatum van de campagne duren voordat het is bijgeschreven. De promotie is beperkt tot 4.750 deelnemers, dus wacht niet te lang met registreren. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je ook in de Experiences App vinden.

American Express Platinum Card

Afbeeldingen ©Amex H/T @lloydje33

Reacties

 1. Van Gooiland zegt

  Je moet je aanmelden om €10 terug te krijgen, die eventueel pas in April worden bijgeschreven?!? Pfff . . . Ik vraag mij af hoeveel armoedzaaiers er onder de Amex card houders te vinden zijn die zoveel moeite willen doen voor een tientje in de toekomst. En dan moet je ook nog eens naar de Makro en daar een meier uitgeven. Ik ben voor het laatst in de jaren 80 in zo’n winkel geweest.

  • Kilian zegt

   Vaak krijg je het binnen een paar dagen bijgeschreven, maar het kan tot 90 dagen duren. Als je toch van plan bent om te gaan is het mooi meegenomen, daar het maar een paar seconden werk is om op de link te klikken ;).

  • Wouter zegt

   Ik heb deze actie gehad op mijn AMEX kaart. Mail gehad, aangeklikt (was voldoende voor registratie zonder verder iets in te vullen), de dag er na bij de Makro een TV aangeschaft (Was ik toch al van plan wegens goede aanbieding maar nog eens € 10 minder mag natuurlijk altijd, armoedzaaier nou nee maar ik blijft wel een Nederlander…) dus die 100 euro was ik makkelijk overheen en de dag daarna een cashback op mijn kaart van € 10.

   Kortom € 10 voor 1 muisklik… good value…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *