€ 5 cashback met American Express bij Dirk

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft weer een leuke cashback actie in Nederland. Je kunt namelijk € 5 cashback krijgen als je je aankopen bij Dirk betaalt met je American Express kaart. Om in aanmerking te komen voor deze actie dien je wel je American Express kaart te registeren. De actie is eenmalig en beperkt geldig. In dit artikel lees je hoe je hoe de actie werkt en hoe je kunt registreren. Wacht overigens niet te lang met registeren want voor deze cashback geldt op=op!

Dirk supermarkten

Sinds een tijdje kun je met je American Express kaart ook terecht bij Dirk supermarkten. Dirk heeft meer dan 100 supermarkten verspreid over een groot deel van Nederland. De meeste vestigingen bevinden zich in het midden van het land en de Randstad. De exacte locatie van jouw dichtstbijzijnde Dirk supermarkt bekijk je hier. Volgens de website accepteren alle vestigingen van Dirk de American Express betaalkaarten.

American Express nog vaker geaccepteerd
Betalen met je American Express kaart kan bij steeds meer acceptanten (Bron: American Express)

Cashback

Het is niet de eerste keer dat American Express een cashback actie heeft in Nederland. Eerder had de creditcardmaatschappij bijvoorbeeld cashback acties in samenwerking met HEMA en Aldi. Recentelijk gaf American Express nog een cashback van € 200 aan de reguliere Platinum kaarthouders. Je kunt deze kaart overigens tijdelijk met 50% korting aanschaffen. Toch blijft het aantal acties nog steeds flink achter bij bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze cashback actie geeft € 5 terug wanneer je € 10 of meer uitgeeft bij Dirk supermarkten. De aanbieding geldt van 15 september tot en met 13 oktober 2020. Het is echter wel nodig om je kaart te registeren. Kaarthouders hebben hierover een mailing ontvangen. Maar de actie is ook terug te lezen in de American Express Experiences app. Ben je niet aangemeld voor de mailings of heb je de app (nog) niet? Je kunt namelijk ook via deze link registeren. Heb je extra kaarthouders gekoppeld aan een hoofdkaarthouder? Let er dan op dan je mogelijk alleen de hoofdkaart kunt registreren. Dit staat in de actievoorwaarden.

De aanbieding is eenmalig geldig en de cashback wordt na een aantal dagen automatisch bijgeschreven. Wacht niet met registreren, want alleen de eerste 6.000 deelnemers die zich registreren ontvangen de cashback. Betaling met de kaart via Apple Pay telt ook als een deelnemende betalingswijze.

Reacties

 1. Van Gooiland zegt

  Pfff . . . . je registreren voor het forse bedrag van €5 cashback? Zonde van de tijd en moeite. In Nederland is AmEx sowieso alleen voor een héél beperkte doelgroep aantrekkelijk, €5 terug of niet.

  • J R Groeneweg zegt

   Registreren, even een link aanklikken en klaar. Weinig moeite en ja niet iedereen heeft of wil een AMEX kaart of kan de 75 euro per jaar ervoor betalen, maar toch een leuke actie. Boodschappen moeten we toch doen.

 2. Mark zegt

  En dan ga je naar de Dirk en pakt hij de AMEX kaart niet bij de kassa. Na 5 pogingen kreeg ik te horen dat AMEX wel vaker een paar dagen achter elkaar niet werkt bij Dirk.
  Daar sta je dan met je boodschappen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *