KLM vliegt naar Hong Kong via Bangkok

B777 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal de komende periode naar Azie blijven vliegen via Bangkok. Dit geldt ook voor de route van Amsterdam naar Hong Kong. Ook vliegt de luchtvaartmaatschappij naar Jakarta, Kuala Lumpur, Manilla en Taipei via Thailand.

KLM naar Hong Kong via Bangkok

Ook in de winterdienstregeling 2020/2021 gaat KLM naar Hong Kong vliegen via Bangkok. Dit geldt in ieder geval voor de periode van 25 oktober to 6 december 2020. Volgens het boekingssysteem vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf 7 december weer rechtstreeks, maar dat kan uiteraard nog wijzigen.

Op de route tussen Amsterdam en Hong Kon zal er een B777-200ER of een B787-9 Dreamliner ingezet worden:

  • KL847 vertrekt om 22:00 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 14:50 uur aan in Bangkok. Om 15:55 uur vertrekt het toestel dan naar Hong Kong en daar komt het om 19:30 uur aan.
  • KL848 vertrekt om 21:20 uur uit Hong Kong en komt om 23:10 uur aan in Bangkok. De volgende dag om 00:15 uur vertrekt het toestel uit Bangkok en komt om 06:35 uur aan in Amsterdam

Met ingang van de winterdienstregeling 2020/2021 zullen er ook een aantal andere wijzigingen doorgevoerd worden in het intercontinentale netwerk van KLM. Deze wijzigingen hebben betrekking op de periode van 25 oktober 2020 tot 27 maart 2021. Alle wijzigingen kun je hier vinden.

Uiteraard kunnen deze bestemmingen en frequenties veranderen. Daarom is het goed om de laatste status te controleren bij de luchtvaartmaatschappij als je binnenkort reist. Dit kun je gemakkelijk doen met de vluchtstatus checker van KLM. Passagiers zijn zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van bijvoorbeeld de lokale (in)reisbeperkingen.

KLM B777 Hong Kong

Afbeeldingen ©KLM/AndresBolkenbaas H/T RoutesOnline

Reacties

  1. Andre zegt

    Ik vloog van Jakarta via Bangkok naar Amsterdam. KLM had van te voren wel even moeten vermelden dat men in Bangkok niet uit het vliegtuig mag uitstappen. Op zich geen probleem, maar op de vlucht van Jakarta naar Bangkok werd geen volledige maaltijd geserveerd. Hongerig dat ik was aan boord, omdat ik geen eten zelf aan boord had meegenomen. KLM is vaak zuinig met voedsel aan boord met korte vluchten binnen Azië, dus ik veronderstelde dat ik eten kon kopen op de luchthaven van Bangkok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *