Gunstige boekingsvoorwaarden met nieuwe Lufthansa bestemmingen

Deze nieuwe Lufthansa bestemmingen boek je met gunstige boekingsvoorwaarden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoe krijg je meer mensen aan boord. Dat is ook een vraag waar Lufthansa zich op dit moment flink bezighoudt. Vanwege de COVID-19 uitbraak zijn veel reizen geannuleerd. Hierdoor leidt Lufthansa enorme verliezen. Een deel van de vloot zal zelfs eerder uitgefaseerd worden. Maar dat helpt natuurlijk niet om de vloot uit te faseren om uiteindelijk meer mensen aan boord te krijgen. Lufthansa probeert het nu op een andere manier, door meer vluchten naar meer bestemmingen vanaf Frankfurt aan te bieden met gunstige boekingsvoorwaarden.

Frankfurt

Lufthansa heeft twee hubs in van waaruit niet alleen Duitsland maar ook Europa en de rest van de wereld aanvliegt. Vanuit Amsterdam kun je met Lufthansa naar beide luchthavens vliegen om daarna verder te reizen. Lufthansa maakt nu 15 nieuwe bestemmingen bekend. Deze nieuwe bestemmingen die Lufthansa zal gaan aanvliegen zijn voor het zomerseizoen van 2021 met vertrek vanaf Frankfurt. Lufthansa hoopt met deze nieuwe zomerbestemmingen meer reizigers aan boord te krijgen. De nieuwe bestemmingen gaan naar onder andere Griekenland, Tunesië en Italië.

Deze nieuwe Lufthansa bestemmingen boek je met gunstige boekingsvoorwaardenDaarnaast kun je deze bestemmingen nu boeken met interessante boekingsvoorwaarden. Verderop in dit artikel lees je daar meer over.

Nieuwe bestemmingen

De maatschappij gaat dus naar 15 nieuwe bestemmingen vliegen vanaf Frankfurt in de zomer van 2021. Het betreft hier de volgende bestemmingen:

 • Corfu (CFU). Tweemaal per week, start vanaf 4 april.
 • Chania (CHQ). Driemaal per week, start vanaf 1 april.
 • Djerba (DJE). Eenmaal per week, start 3 april.
 • Hurghada (HRG). Eenmaal per week, start 3 april.
 • Mukonos (JMK). Tweemaal per week, start 4 mei.
 • Kos (KGS). Driemaal per week, start 2 april.
 • Kavala (KVA). Tweemaal per week, start 4 mei.
 • Gran Canarie (LPA). Tweemaal per week, gaat door vanuit het winterseizoen.
 • Paphos (PFO). Tweemaal per week, start 29 maart.
 • Preveza (PVK). Tweemaal per week, start 2 mei.
 • Rijeka (RJK). Eenmaal per week, start 8 mei.
 • Lamezia Terme (SUF). Tweemaal per week, start 3 april.
 • Tenerife (TFS). Tweemaal per week, gaat door vanuit het winterseizoen.
 • Varna (VAR). Tweemaal per week, start 1 mei.
 • Jerez de La Frontera (XRY). Tweemaal per week, start 28 maart.

De bestemmingen zijn vanaf 16 september 2020 te boeken.

Boekingsvoorwaarden

Deze bestemmingen zijn inmiddels te boeken voor het nieuwe zomerseizoen van Lufthansa in 2021. Wellicht is het nog wat ver weg of kijk je nu al uit naar een reis in 2021. Hoe dan ook, Lufthansa heeft het interessant gemaakt om nu toch al te boeken. Boek je namelijk een van deze nieuwe bestemmingen voor 31 december 2020 dan profiteer je van de voordelige boekingsvoorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat je de reis zo vaak als je wilt mag aanpassen. Bijvoorbeeld naar een andere bestemming of naar een andere datum. Zonder extra kosten. De enige kosten die kunnen stijgen zijn de eventuele tariefverschillen. Met deze gunstige boekingsvoorwaarden hoopt Lufthansa natuurlijk dat reizigers weer een van deze bestemmingen gaan boeken. Daarmee lijkt Lufthansa natuurlijk nog niet op bijvoorbeeld KLM en Air France. Zij introduceerde deze week een genereus boekingsbeleid. Meer daarover kun je hier teruglezen. Hoe dan ook, het is op deze wijze wel prettiger om bij Lufthansa te boeken.

Bron & Beeldmateriaal: Lufthansa

Reacties

 1. Van Gooiland zegt

  Ze willen meer passagiers?

  Nou, dan moeten ze om te beginnen maar eens ophouden met die volledig doorgeslagen corona hysterie. De luchtvaartmaatschappijen zijn onafgebroken bezig om reizigers ervan te overtuigen dat vliegen een levensgevaarlijke onderneming is, de dodelijke virussen liggen overal op de loer. De enige reden dat je als passagier niet bij aankomst in een kist van boord gedragen wordt is dat er talloze maatregelen genomen zijn om je voor de dood te behoeden.

  Hoogste tijd om een beetje normaal te doen, zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *