€5 Cashback met American Express bij Aldi1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cashback promoties met creditcards zijn erg populair in bijvoorbeeld VS en Canada. In Nederland komt het echter een stuk minder vaak voor. Toch heeft American Express nu een leuke actie met cashback voor klanten van supermarktketen Aldi. Je kunt tijdelijk €5 terugkrijgen op je American Express uitgaven vanaf €10. De actie is eenmalig en beperkt geldig. In dit artikel lees je hoe je hier gebruik van kunt maken.

Aldi

De supermarktketen Aldi heeft meer dan 5oo winkels in Nederland. Het Duitse merk is in veel Nederlandse steden en dorpen terug te vinden. Je kunt je boodschappen hier ook met je American Express kaart afrekenen. MasterCard, VISA en Apple Pay worden ook geaccepteerd bij Aldi. Andere supermarkten waar je terecht kunt met American Express zijn onder meer Jumbo, HEMA en Marqt. Albert Heijn accepteert (nog) nauwelijks creditcards. Een overzicht van alle Nederlandse winkels die American Express accepteren is hier te vinden.

Ook bij Aldi kun je betalen met American Express (Bron: Aldi)
Ook bij Aldi kun je betalen met American Express (Bron: Aldi)

Cashback

Met de huidige actie kun je als kaarthouder van American Express profiteren van een leuke cashback. Daarvoor dien je wel je kaart te registeren en natuurlijk een aankoop te doen. De meeste Nederlandse kaarthouders hebben hiervoor een speciale mailing ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Je kunt je kaart ook hier registreren (lees de voorwaarden).

Met deze promotie krijg je €5 cashback bij een minimale besteding van €10. De cashback wordt automatisch teruggestort / verrekend met je uitgaven binnen vijf werkdagen. Elke kaart dient apart geregistreerd te worden. Je kunt slechts eenmaal per kaart van de cashback profiteren. De actie geldt voor uitgaven tussen 14 november en 4 december 2019. Corporate kaarten van American Express zijn uitgesloten van deze cashback promotie. Deze actie en voorwaarden zijn ook terug te lezen in de nieuwe American Express Experiences app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *