€ 5 cashback met American Express bij HEMA2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express komt opnieuw met een Cashback actie. Deze keer krijg je bij HEMA een cashback van € 5, bij een minimale besteding van € 10. De actie is eenmalig en beperkt geldig. In dit artikel lees je hoe je hier gebruik van kunt maken.

HEMA

Het Oerhollandse HEMA heeft vestigingen in nagenoeg elke stad van het land. Maar ook buiten Nederland is de winkel terug te zien. Zo opende HEMA vestigingen in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Sinds een aantal jaar is HEMA ook actie in het Midden-Oosten en Azië. Bij HEMA kun je ook betalen met je American Express kaart. Let op: niet alle vestigingen doen mee, check deze pagina voor de deelnemende HEMA winkels.

HEMA is bijna niet uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken (Bron: HEMA)
HEMA is bijna niet uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken (Bron: HEMA)

Cashback

Eerder deze maand schreven we al over de American Express Cashback actie bij Aldi. Deze promotie is nog steeds geldig. Met een in aanmerking komende uitgave met de American Express kaart bij Aldi kun je € 5 cashback krijgen.

Met de actie bij HEMA kun je als kaarthouder van American Express opnieuw profiteren van een leuke cashback. Daarvoor dien je ook deze keer je kaart te registeren en natuurlijk een aankoop te doen. De meeste Nederlandse kaarthouders hebben hiervoor een speciale mailing ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Je kunt je kaart ook hier registreren (lees de voorwaarden).

Met deze promotie krijg je € 5 cashback bij een minimale besteding van € 10. De cashback wordt automatisch teruggestort / verrekend met je uitgaven binnen vijf werkdagen. Elke kaart dient apart geregistreerd te worden. Je kunt slechts eenmaal per kaart van de cashback profiteren. De actie geldt voor uitgaven tussen 28 november en 19 december 2019. Corporate kaarten van American Express zijn uitgesloten van deze cashback promotie. Deze actie en voorwaarden zijn ook terug te lezen in de nieuwe American Express Experiences app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *